Astro

Tedenski horoskop: pred polno luno bo marsikaj prišlo na plano

Andreja Novak
3. 2. 2020, 07.07
Deli članek:

Dinamičen teden bo, saj najprej Merkur prehaja v znamenje rib, nato še Venera prehaja v znamenje ovna.

PS
indigo otrok

Prihaja obdobje sproščenega razmišljanja »na veliko« in dinamične notranje aktivnosti, kar je nenavadna kombinacija, ker um ne bo imel pretirane kontrole, čustva pa se bodo na polno aktivirala. Zato se bo veliko energijskih preobratov zgodilo ravno na kulturni praznik, 8. 2., dan pred polno luno, ko bodo nekatere besede in dejanja drugačno prišli na plan drugače, kot je bilo mišljeno, in morda bo zato precej polemik okoli vsega, kar se bo dogajalo v javnosti. Občutljivost se bo v času polne lune še okrepila, zato ne vabite na nedeljsko kosilo nikogar, s katerim niste popolnoma sproščeni in mu ne zaupate popolnoma. Naj bo nedelja intimen dan brez večjih načrtov in druženj.
Dobri barvi tedna: oranžna in indigo

Oven 21. 3.–20. 4.

Ta teden boste morda odpotovali v tujino ali se udeležili pomembnega izobraževanja. Sodelujte in najdite svoje možnosti v vsem, kar se bo dogajalo, saj vam bo to omogočilo dober korak naprej v življenju. Bodite pa resnicoljubni, ne glede na to, kaj se bo dogajalo, še posebej v službi in javnosti. Ohranite mirno kri in si ne dovolite reagirati na provokacije, da ne boste storili kaj takšnega, kar boste kasneje obžalovali. Polna luna vam bo aktivirala samopomembnost in občutek, da zmorete vse. Zato se v naslednjih 14 dnevih poskušajte opazovati, kaj se vam bo dogajalo in kako bodo drugi reagirali na vas. Sicer se vam lahko zgodi, da si uničite najbolj perspektivne odnose in priložnosti za napredovanje v življenju.
Bik 21. 4.–20. 5.
Nedeljska polna luna v levu bo že cel teden vplivala na vas in poudarila vašo trmasto naravo. Upirali se boste dobrim stvarem, kar bo vašim bližnjim povzročalo nemalo skrbi. Jasno jim bo, da ste v težavah in pretirano reagirate na vse, kar se dogaja. Ne bodo pa vedeli, kaj storiti, ker boste nenadoma tudi njih krivili za stvari, ki sploh ne bodo realne. Nikakor ne posegajte še po alkoholu ali drugih stvareh, ki vam lahko zameglijo presojo. Smiselno je, da se bolj posvetite sebi in predvsem sproščanju, saj ste močno živčno ranljivi in s tem ritmom življenja se vam lahko zdravje skrha. Nujno bi bilo, da sprostite um in natrenirate telo, da se energije v vas uravnotežijo.
Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Nemirni boste in ljudje vam bodo šli malo na živce, dokler ne boste našli rešitve, kako uresničiti določene želje, povezane z vašim domom in financami. Do takrat je smiselno, da iščete poti, ki vam jih bodo pokazali drugi skozi srečevanja in pogovore, zato je pomembno, da se ne zapirate vase, temveč da odprto iščete rešitve in namige iz okolja. V veliko pomoč vam bodo prijatelji, pa tudi nekateri novi znanci. Bodite odprti za ideje in spremembe. Polna luna vam bo na nedeljo še aktivirala notranjo podzavest, da se boste lahko odprli intuiciji in z njo še naslednjih nekaj tednov dobro zaznavali stvari in dogajanja, povezana z vašimi spremembami za to leto. Pišite si spoznanja ali sanje.
Rak 21. 6.–22. 7.
Dober občutek boste imeli o sebi in delu, ki ga opravljate, kar vam bo dalo še dodatne moči za napredovanje in ureditev tistih področjih življenja, kjer ste še malo šepali. Imeli boste možnosti napredovanja v karieri, če boste le izbrali mirno pot sodelovanja in ne popustili nemiru in pritiskom iz okolja, da vplivajo na vaše obnašanje. Ne dovolite, da pretekli dogodki vplivajo na vašo sedanjost, zato ne nasedajte nepreverjenim govoricam o vas ali vaših bližnjih. Polna luna bo namreč aktivirala določene energije iz vaše preteklosti, kar lahko znova zaplete nekatere odnose. Ljudje iz preteklosti se bodo oglašali in želeli nekaj od vas. Ne reagirajte.
Lev 23. 7.–22. 8.
Čas je, da naredite korak naprej in poskrbite zase. Pri tem vas bo skozi celoten teden tudi podpirala nedeljska polna luna. Povsem mogoče je, da vas bo k spremembi napeljalo določeno srečanje z bližnjimi, kjer se ne boste počutili najbolje, saj se ne boste mogli izraziti, in tudi če boste zbrali pogum, vas nihče ne bo poslušal. Katerokoli področje življenja boste pogledali, boste opazili isti vzorec; da zatirate sebe zavoljo drugih in da nikakor niste srečni, kot da vaše življenje sploh ni več vaše. Razmislite, kakšne so vaše ideje, cilji, kje je vaše veselje in pojdite v tej smeri. Ni potrebe, da to komerkoli izrazite, samo ukrepajte po svoje.
Devica 23. 8.–22. 9.
Imeli boste priložnosti, da s svojimi idejami pomembno prispevate v službi ali na družbenem področju, kjer že dlje časa sodelujete. Zato je zelo pomembno, da se izrazite in da ne držite nasvetov ter mnenja zase, saj vam to lahko popolnoma spremeni način dela in življenja. Napredovanje in boljše plačilo je lahko posledica. Imeli boste priložnosti postaviti svoje temelje na novo, samo če boste zbrali pogum in se jasno izrazili ob pravem trenutku. Polna luna bo okrepila vaše čustvovanje in vas povezala s svojimi željami, zato pazite, da vas strahovi ne odmaknejo od tega, kar je treba narediti.
Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Usmerjeni boste v prenovo sebe in svojega doma in pri tem se boste srečevali z motnjami z vseh strani. Pomembno je, da ne popustite v tem času, da ohranite fokus in zbranost na to, kar vam je pomembno. Če boste v tem tednu popustili svojim bližnjim ali naključnim ljudem, da vam spreminjajo urnik, boste izgubili veliko več energije kot sicer in preplavila vas bo utrujenost. Zato ohranite notranjo trmo in se ne odzivajte na provokacije okolja. Polna luna bo še zadnjič preverila vašo voljo, in če uspešno izpeljete ta test, boste hitro napredovali na svoji poti.
Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Močan vpliv boste imeli na okolje in na svoj posel, zato je pomembno, da natanko veste, v katero smer želite peljati svojo ladjo. Če boste čustveno popuščali nekaterim, se to tudi za druge ne bo dobro izšlo, saj se bodo začeli ljudje med sabo prepirati zaradi tega. Polna luna bo konec tedna še okrepila čustvene nemire in kaotično počutje, kar vam lahko močno zniža osebno vibracijo in počutje. Zato je nujno, da ohranite jasnost in sodelovanje brez privilegijev, da boste ohranili ravnovesje v svojem poslu. Imate močan notranji kompas, ki vam natanko pove, kdaj kaj ni dobro in kdaj ste lahko mirni. Poslušajte ga.
Strelec 23. 11.–21. 12.
Vse se vam je postavilo na glavo in zdaj je treba samo ohraniti stabilnost in nadaljevati svojo rutino v delu in navzven. Če vam bo primanjkovalo podpore ali samozavesti, ne čakajte, poprosite prijatelje, ljudi, ki jim zaupate, za pomoč, pa čeprav bo samo pogovor. Če pa se boste delali, da ni nič drugače, da je vse pod kontrolo kljub notranjim strahovom in težavam, pa se lahko zgodi, da se vam določena področja čisto porušijo in bo potrebno dlje časa, da boste popravljali nastale težave. Polna luna bo okrepila moč vaših čustev, zato je še toliko bolj pomembno, v katero smer jih boste obrnili.
Kozorog 22. 12.–20. 1.
Zadovoljni ste s tem, kako so se stvari izpeljale. Skozi iskrenost do sebe in do svojih čustev, ki jih ne smete zatirati v prihodnje, si boste lahko postavili popolnoma nov način življenja. Napredovanje bo vidno predvsem v družbi, kjer boste dobili nov status, novo podporo nekaterih pomembnih ljudi. Odpira se vam novo poglavje življenja, ki ste ga tako dolgo čakali, zato ohranjajte zadovoljstvo in dober občutek za vse, kar se bo še dogajalo in vam pomagalo razviti zaupanje v življenje. Polna luna vam bo naklonjena in vam bo pomagala pri osvoboditvi določenih starih čustev, da boste lahko zadihali v lastno čutenje dobrega življenja.
Vodnar 21. 1.–18. 2.
Želeli boste postaviti stvari na novo, pa vas bo preteklost še vedno dohitevala. Polna luna bo točno pokazala, kje so še vaše šibke točke in kje morate ustaviti vplive okolja. Pomembno je, da povsod, tako v službi kot doma, izvedete spremembe, ki vas bodo podprle pri novem načinu življenja. Ne delajte drugim tistega, za kar si ne želite, da bi oni delali vam, še posebej na službenem, poslovnem področju. Tam je najpomembneje, da postavite nove standarde, nov način obnašanja in sodelovanja. Šele potem lahko računate na uspeh, ki si ga želite.
Ribi 19. 2.–20. 3.
Nekatere nenadne spremembe, ki ste se jih bali, so postale nekaj najboljšega, kar se vam je zgodilo. Kar naenkrat boste imeli več časa zase in več uspeha pri vsem, kar boste delali. Ljudje se bodo odzivali vse bolj pozitivno in lahko boste stvari uredili po svoje. Odprti boste za ljubezen, lepoto in umetnost, kar vam bo dalo nove energije za prihodnost in veselja tudi tam, kjer ste že skorajda obupali. Polna luna vam bo pomagala tudi pri sproščenosti glede novih odnosov, novih poznanstev, ki bodo prinesla nov veter v vaše življenje. Spremembe se bodo dogajale korak za korakom in dobro vam bo.