Astro

Tarot napoved: naporno za posel in blagodejno za ljubezen

Kristina Strašek
2. 2. 2020, 10.00
Deli članek:

Za teden od 2 do 8. februarja so padle karte Luna, Kraljica mečev, Dvojka novcev.

dk
metulj

Kariera 

Pred nami je teden, ki na področje posla prinaša kar nekaj težkih transformacij in težav. To je obdobje, ki zahteva dodatno previdnost in zavedanje, da ni vse zlato, kar se sveti. Vsekakor je tako odsvetovano impulzivno delovanje ali prelaganje obveznosti. Možnosti za prevare so tokrat visoke!
Luna predstavlja vse, kar nam je skrito. Tako lahko govorimo tako o namerah drugih, ki so v naš posel vpleteni (sodelavci, trenutni ali potencialni poslovni partnerji, svetovalci) kot tudi naši podzavesti, ki lahko zaradi strahov sproži impulzivne reakcije, nagonsko delovanje.
Pazite, pred vami so ljudje, ki vam prodajajo meglo. Ne nasedajte besedam, ki so postrežene z nasmeškom, ampak o slišanem prvo dobro premislite. Obetajo se priložnosti, ki so lahko za vaše finance katastrofalne. Ne vpletajte se v nove posle, ne tvegajte po nepotrebnem, samo zato ker NEKDO verjame v investicijo. Mnoge lahko nese ravno pretirano sanjarjenje. Kar vam povejo drugi, lahko zveni kot balzam za vaša ušesa … saj vedo, s čim vas bodo dobili. Pazite, bližnjice niso nikoli pametna izbira. Morda vas za kratek čas zadovoljijo, a slej kot prej boste zanje plačali svoj davek.
V tem tednu boste mnogi šli skozi fazo transformacij, ki pa bo daleč od enostavne. Pojavljati se bodo začeli novi problemi, ki jih bo treba razrešiti. Stvari, za katere ste verjeli, da so stabilne, se lahko v tem času porušijo. Bodite z glavo pri stvari in ne dovolite, da vas osebni strahovi prepričajo v delanje napačnih in nepremišljenih korakov.
Ključne besede:
Zamere
Sanjarjenje
Prevara
Skrito
Cikel sprememb
Transformacija
Podzavest
Strahovi
Negotovost
Nagon

dk
V sebi boste začutili moč, s katero boste lažje premagovali ovire .

Ljubezen
To je teden osebnih zmag in svobode. Teden osvobajanja in teden odločnosti. V sebi boste začutili moč, s katero boste lažje premagovali ovire v ljubezni, hkrati pa vsem dali jasno vedeti, kdo ste in da si zaslužite le najbolje.
Prevzemite energijo kraljice, ki pokončno sedi na svojem prestolu in se zaveda svoje moči. Ve, da je sposobna razrešiti vsako situacijo, ki se ji pojavi na pot in tako zase (in tudi druge) iztrži le najboljše. Prevzemite njeno drzno naravo, ki v ključnih trenutkih pokaže vodstvene sposobnosti in jasno nakaže, da z njo drugi enostavno ne morejo pometati. Nje se preprosto ne da vreči s prestola in ubogi tisti, ki bi to sploh poskušali. Dobro ve, kaj ji pripada in za to se je pripravljena boriti. Ne sprejema več kompromisov, ampak zavlada svojemu življenju.
To je torej teden, ko boste pokazali svojo moč. Teden, ki bo mnoge spodbudil k delanju ključnih premikov v odnosu in teden, ki bo vanje prinesel svežino ter jih posledično transformiral. Ključno bo, da zaupate svoji presoji in tako prisluhnete intuiciji. Ozrite se okoli sebe, saj boste v naravi našli odgovore na vprašanja in vodila za naprej. Spreglejte in se zavedajte, da ste svobodno bitje, ki si zasluži le najboljše. Odstranite ljudi, ki vas izigravajo. Odstranite ljudi, ki vas utrujajo, nenehno razočarajo. A pri tem bodite pravični. Ne iščite vseh razlogov za slabo počutje v drugih … ta je tudi v vas in vaših dejanjih.
Z nastalo situacijo se boste mogli soočiti modro. Nikar ne vpletajte močnih čustev, saj vam lahko te vzamejo pogum ali vas spodbudijo k delanju napačnih potez. Kar delate, delajte z ljubeznijo. Tako boste ali rešili vaš odnos, ali pa k sebi priklicali tisto pravo energijo ljubezni, ki se vam je do sedaj izmikala.
Ključne besede:
Odločnost

Odkritost
Odprtost
Drznost
Preboj
Spoznanje
Preporod
Razvoj
Svoboda

dk
Treba je znati preceniti, kdaj je čas namenjen premikom in kdaj čakanju

Nasvet tedna
Kot vidite, je pred nami teden, ki bo blagodejen za področje ljubezni, a naporen za posel. Med tem ko boste na eni fronti lažje prevzeli vajeti, boste na drugi morali večkrat pomiriti sami sebe in paziti, da vas osebni strah ne pahne v globine obupa. Za vse pride tisti pravi čas. Treba je znati preceniti, kdaj je čas namenjen premikom in kdaj čakanju. Treba je najti ravnovesje v lastnem delovanju in se naučiti usklajevati obveznosti. Ste preobremenjeni? Morda preveč naivni? Prelagate obveznosti? Zberite misli in prevzemite vajeti. Saj veste, vse je igra … treba je le poznati pravila.