Astro

Zakaj ne bi k sebi povabili angelskega zdravilstva?

sn
29. 8. 2021, 21.00
Posodobljeno: 29. 8. 2021, 22.25
Deli članek:

Nadangel rafael je dobro znan kot nadangel, ki nadzira zdravljenje. Vendar so angeli na splošno lahko močni zavezniki na vašem zdravilnem potovanju.

Profimedia
ženska

Prvi pogoj pri uporabi angelske pomoči za ozdravitev je prositi za pomoč. Angeli spoštujejo svobodno voljo in bodo le redko posegali v vaše življenje brez vašega dovoljenja.
Kljub temu z veseljem pomagajo, ko jih prosite, in res vam lahko pomagajo, da se boste počutili bolje, da vam bo lepše …
Drugi pogoj pa je še bolj preprost: bodite odprti do angelskih energij in jih sproščeno sprejemajte.
NAČIN IZBEREJO ONI
Lepo bi bilo prejeti takojšnje in čudežno ozdravljenje, prav v trenutku, ko zanj zaprosite, vendar vas angeli do cilja najpogosteje vodijo skozi spremembe, ki vas navdihnejo in opolnomočijo za ozdravitev.
V nekaterih primerih se sicer zgodi direktno angelsko posredovanje. Neposredna intervencija je, ko angeli čudežno zdravijo bolezni, tegobe in energične blokade, ki se lahko kažejo kot bolečina ali razbremenitev.
Angeli služijo po Božji volji, in čeprav je možen neposreden poseg, vas bodo pogosteje spodbujali, da preusmerite svoje razmišljanje, spremenite prehrano ali življenjski slog in učinkovito ukrepate, da bi sebe ozdravili.
Angeli in Božansko lahko dojemajo vaše sedanje izzive in zdravstvene razmere s povsem drugega vidika in vam bodo pomagali na način, ki vam bo najbolj služil. Način, ki ga izberejo, pa ne bo nujno tak, kot si vi želite ali si ga predstavljate.
VSAK JE UNIKATEN
Za vsakim dogodkom in situacijo, ki se vam zgodi, stoji temeljni Božji načrt, tako da če se za vas ne zgodi takojšnje ozdravljenje – ne jezite se na Boga ali angele, temveč bodite pozorni na svoja dejanja.
Včasih bo obisk tradicionalnega zdravnika smer, v katero vodijo angeli, drugič pa vas bodo morda vodili, da začnete meditirati, delati z afirmacijami ali obiščete zdravilca.
Na koncu imata vaše telo in duh vse, kar potrebujeta za ozdravitev. Ko ste v stanju prepuščenosti, ko dovolite, da božanska ljubezen teče skozi vas, se prav tako usklajujete z zdravljenjem. Z drugimi besedami, ko se boste povezali z božansko ljubeznijo, se bo za vas seveda zgodilo zdravljenje in obnavljanje na fizični ravni.
Morda boste imeli dolgotrajnejšo, močnejšo in vplivnejšo izkušnjo, ko boste ravnali po navodilih, da spremenite svoje življenje, kar bo spodbudilo ozdravitev. Obstaja veliko razlogov, zakaj angeli pomagajo na določene načine, ob določenem času in zakaj so prav za vas izbrali pot, ki se razlikuje od izkušenj drugih ljudi.
Ko ste popolnoma usklajeni z Božanskim, lahko izbire zdravega življenjskega sloga in pozitivne energijske navade pomagajo vašemu počutju.
Čustva, kot so jeza, krivda in strah, blokirajo pretok božanske ljubezni in svetlobe v vaše telo in v vašem življenju. Ko prosite angele za ozdravitev, vam bodo pomagali, da se vrnete v tok božanske ljubezni, ki je najmočnejša zdravilna sila v obstoju.

Profimedia
Rafael skrbi za naše zdravje – in nam uresničuje želje.

5 KORAKOV
Kako torej prositi angele, da vam pomagajo k ozdraviti?
1. Samo vprašajte!
Tiho ali v mislih prosite angele, da vam pomagajo pri ozdravitvi. Ni vam treba uporabljati določenih besed ali določenega klica. Preprosto jih morate obvestiti, da imajo vaše dovoljenje za pomoč, saj spoštujejo vašo svobodno voljo in brez njenega sodelovanja ne bodo ukrepali.
2. Odprite svoje srce
Odprite svoje srce tako, da ste resnični do sebe in angelov. Ne poskušajte pokopati svojega strahu ali bolečine ... Resnično začutite čustva, ki so prisotna v vašem srcu, nato pa prosite angele, naj vam pomagajo. Bodite iskreni do angelov o tem, pri čem potrebujete njihovo pomoč, nato pa jih povabite, da vam pomagajo na način, ki vam bo najbolj služil.
3. Bodite pozorni in ravnajte v skladu s prejetimi navodili
Zdravljenje in pomoč angelov lahko prejmete na drugačen način, kot ste pričakovali … Če želite, da ga ne zamudite, bodite pozorni! Vadite previdnost in se zavedajte, kaj se dogaja okoli vas. Tako boste dovolj dojemljivi za znamenja in napotke svojih angelov. In ko se počutite navdihnjene za spremembo ali korak, to storite! Ukrepanje z vaše strani bo verjetno spodbudilo popolno ozdravitev; s tem, ko se zavedate in poslušate, lahko zagotovite, da boste sprejeli ukrepe, ki bodo resnično pomagali.
4. Meditirajte z angeli
Meditacija je močno zdravilno sredstvo. Znanost to dokazuje in tako pravijo tudi nauki angelov. Umirite um in odprite svoje srce ter tako Božji ljubezni omogočite, da teče skozi vaše bitje.
5. Ves čas prosite za pomoč
Vaši angeli se vas nikoli ne naveličajo poslušati, zato prosite za pomoč! Preden greste zvečer spat, prosite angele, naj vam prinesejo zdravilne sanje. Čez dan jih prosite, naj vas obkrožijo z zdravilno svetlobo. Ves čas prosite angele, naj vam pomagajo k ozdravitvi, in pomagali vam bodo na poti zdravljenja.

Podobna vsebina: Vsaka človeška čakra ima prav posebnega skrbnika