Astro

Tarot napoved od 19. do 25. 1. 2020: to je teden usode!

Kristina Strašek, osebno srečanje: 040 309 304
19. 1. 2020, 07.00
Deli članek:

Padle so karte Šestica novcev, Štirica palic in Kolo sreče

Pixabay
Skreirajte si svoje idealno življenje.

Kariera
Pred nami je teden, tekom katerega bomo morali biti veliko bolj previdni na področju financ. Vzemite pod drobnogled samo poslovanje in najdite luknje, skozi katerih vam nenehno odteka preveč denarja. Lahko da je problem v pretiranem razdajanju, lahko v napačnem pristopu do denarja. Morda imate razvade, ki se jih niti ne zavedate, morda pa le slabo poslujete. Če do sedaj niste poslušali nasvetov, jih začnite. V kolikor ste, jih nehajte. Morda zveni kontradiktorno, kar sem napisala, a dovolite, da razložim.
Smo na točki, ko je nujna sprememba pristopa. Tako kot ste delovali do sedaj, vam je škodilo in tako morate uvesti spremembe. Med tem ko ste se eni morda preveč zanašali na podporo in nasvete okolice, ste drugi bili zanje gluhi. Že res, da se mora vedno med vsem iskati ravnovesje, a ko je v igri hitra akcija, moramo včasih poseči po ekstremih. Ne računajte, da bo nenehna skopost rešila finančno zagato. Nekateri imate celo prepričanje, da je nenehno treba varčevati … za nekaj. Ker življenje vedno nekaj prinese, mar ne? A nikar ne mislite, da boste s tem kaj veliko naredili. Seveda, še kako smiselno je imeti na primer varčevalni račun, a treba je znati tudi živeti, si kaj privoščiti, investirati vase in svoj razvoj, kdaj koga osrečiti z darilcem, komu morda finančno priskočiti na pomoč. Stroški bodo nenehno prisotni, nanje pa v resnici nikoli ne moramo biti povsem pripravljeni.
Tisti, ki ste v tem tednu želeli odpirati nova podjetja, morda speljati naprej nek projekt, vam priporočam, da to preložite na naslednji teden. Mnogim lahko namreč zmanjka sredstev, s katerimi bi lahko pravilno pristopili do posla, v zraku pa bo tudi ljubosumje. Zaradi tega ste lahko deležni slabih nasvetov, ali pa te sami ovijete v dvome in se posledično energijsko blokirate.
Za vse pride svoj čas. Včasih je za napredek treba znati narediti korak nazaj in preveriti, če so temelji resnično tako trdni, ali nemara zaradi lastne neučakanosti gradimo hišo iz slame.
Ključne besede:
• Slabi nasveti
• Ljubosumje
• Dvomi
• Želja
• Pomanjkanje sredstev
• Previdnost
• Rrazdajanje

dk
Sami si ustvarite svojo pravljico.

Ljubezen
Pred nami je teden, ki prinaša pozitivne premike v ljubezni. Med tem ko boste eni delali večje korake znotraj že obstoječe zveze, lahko drugi spoznate osebo, s katero boste lahko stabilizirali svoje življene. Energije vam bodo pomagale na nastalo pogledati z drugega zornega kota, razkrila pa se bo tudi širša slika, ki ne bo več pod vplivom mnenj okolice.
Ste si želeli ustvariti (ali povečati) družino? Potem je to idealen čas. Stres se bo zmanjšal, odnosi posledično napredovali. Seveda, če boste samo čakali na čudež, temu ne bo tako. Mnogi boste primorani na stvari pogledati z višje perspektive, saj preveč delujete na podlagi mnenj in pričakovanj okolice. Saj veste, vsi so še kako pametni, ko je treba nekomu drugemu soliti pamet okoli odnosov. Vsi raje kritizirajo druge, kot sebe. Namesto da se tako nenehno vrtite v enih in istih mislih, vprašanjih, dvomih, si vzemite čas in začnite uporabljati svojo intuicijo.
Če boste probleme iskali, jih boste vedno tudi našli … velikokrat tudi ustvarili.
Pomembno je, da v tem tednu razumete, da je sreča v vas. Ne iščite te v drugih. Ne zahtevajte da jo namesto vas za vas ustvarjajo drugi. Kaj vas v odnosu osrečuje? Kaj pa prinaša občutek sreče na sploh? Ste hvaležni za to, kar imate ali nenehno morda iščete in zahtevate nekaj več? Prehitro obupate nad odnosi, ker ni takoj tako, kot ste si zamislil? Ste pripravljeni na kompromise? Pazite, da se ne izgubite v utopičnih idejah romantične zveze. Sami ustvarite svojo pravljico.
Vsi, ki ste v preteklih tednih na področju ljubezni in odnosov imeli več težav kot dobre volje, si boste s tem tednom lahko oddahnili. Spori se lahko zgladijo, ljubezen lahko ponovno zacveti, prav tako pa se boste dobro počutili tudi v svoji koži – to pa bo ustvarilo samozavest, kateri se ne bo mogel upreti nihče.
Ključne besede:
• stabilizacija
• sreča
• napredek
nosečnost
• preboj ljubezni
• širina pogleda
• umik
• nakup nepremičnine

dk
Umirjeno se predajte toku usode.

Nasvet tedna
Zadnja karta še kako jasno razkriva pomen obratov, sprememb in na sploh prilagajanja na nastalo. Kolo sreče se lahko nenadoma obrne in začne vrteti v nam boljšo/slabšo smer. Nenadna sprememba vedno prinaša svojevrstno priložnost rasti, če smo jo le zmožni zaznati. Naključja so tista, ki nosijo nagrade. Moj nasvet tedna je tako, da se veliko bolj umirjeno predajte toku usode in dovolite, da vam razkrije vašo pot. V tem tednu se vam lahko izpolnijo sanje, a morali boste znati iz nastalega potegniti tisto dobro in uporabno. Okoliščine je treba znati »uporabiti« v svoj pride, ne pa vedno iskati razloge, zakaj nečesa v tem trenutku enostavno NE morete narediti. To je teden nepričakovanega. To je teden usode. Ne upirajte se spremembam, ne izpustite priložnosti. Saj veste, idealni trenutek ne pride sam od sebe … ustvarimo ga mi.