Astro

Tedenski horoskop: ohranite pozornost na svojih kvalitetah

Andreja Novak
23. 12. 2019, 00.05
Posodobljeno: 23. 12. 2019, 00.05
Deli članek:

Mlaj v Kozorogu in sončni mrk v božičnih praznikih dodajata možnost očiščenja, osvoboditve za dober prehod in sprejem novih energij po zimskem solsticiju.

profimedia
zemlja

Narava se v globini zemlje že prebuja, prav tako vaše korenine. Prisluhnite tišini v naravi na način, da dovolite telesu, da prisluhne glasbi narave. Skozi naravo se boste lahko najbolje prebudili v novo pomlad. Če ohranite pozornost na svojih dobrih kvalitetah in vsem, kar ste se v tem letu naučili in spoznali o sebi, bodo vaše korenine to podprle in zavest se bo okrepila v dobro vašega življenja.

Oven 21. 3.–20. 4.
Nujno je, da spremenite svoj odnos do sodelovanja z drugimi. Osredotočite se na tiste, ki vam želijo dobro, in opustite tekmovanje z ostalimi. Utrujeni boste in zaželeli si boste notranjega miru, domačega ognjišča in povezanosti s svojo dušo, a težko se boste kar naenkrat umirili. Organizirajte se, da vam bo ostalo še kaj časa zase. To vas bo okrepilo in zazdelo se vam bo, da zmorete vse. To boste lahko dokazali že 26. 12., ko vam bo sončev mrk aktiviral intenzivnost v odnosih in bodo vsi nekaj pričakovali od vas. Pazljivo z besedami, naj bodo od srca.
Bik 21. 4.–20. 5.
Vaša vladarica Venera vas bo naredila izjemno komunikativne in prijetne. Sreča vam bo sledila tudi v materialnih dobrinah in dobro boste opravili nakupe in še privarčevali. Malo boste obžalovali določene odnose in pogrešali prijatelje ali določene družinske člane, a se boste ob koncu čisto sprostili in s prijatelji in znanci, tudi sodelavci preživeli odličen čas. Prazniki vas bodo prikazali v dobri luči, saj vas bodo srečna naključja vodila na prava mesta. Sreča vas bo spremljala tudi v odnosih in lahko, da boste samski srečali ljubezen svojega življenja.
Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Usmerjeni boste v zelo konkretno delovanje, materialne stvari se vam bodo zdele vse bolj pomembne in poslovne priložnosti boste videli vsepovsod. Če imate službo povezano s komunikacijo, boste poželi večje uspehe. Če nimate službe, jo lahko najdete prek pogovorov, če se boste le malo družili z ljudmi. Zadnji dnevi decembra bodo odlični za vas, zato se odzovite na povabila na zabave in oglede različnih predstav, praznovanj … Tudi prehod v novo leto boste naredili spektakularen, ljudje vas bodo občudovali in vas spremljali z veseljem. Novo leto vam bo prineslo potrebo po kreativnih prebojih.
Rak 21. 6.–22. 7.
Malo boste odmaknjeni od drugih, saj želite praznično urediti svoj dom in tudi sebe. Lahko, da boste pripravili tudi popoln načrt, kako se v letu 2020 čimbolj osamosvojiti. Vseeno je dobro, da se zadnje dni tega leta vsaj malo družite, saj vas bodo ljudje, ki vas imajo radi, vsepovsod vabili in se želeli veseliti z vami. Odprite se za ideje, poslovne priložnosti in sodelovanje, saj se lahko v teh dneh dogovorite za popolna sodelovanja za celo prihajajoče leto. Leto 2020 bo namreč vaše leto in imeli boste veliko več podpore, saj ste glavno odgarali v 2019. Kariera in odnosi se bodo umirili in razvijali v dobro smer.
Lev 23. 7.–22. 8.
Zadovoljni ste s sabo, optimizem vam krepijo dobro počutje, zadovoljstvo s svojim videzom in dobro finančno stanje – zdaj imate vse to. Sončni mrk na mlaj, 26. 12., bo to še okrepil, lahko se boste celo predali norosti življenja. Uživajte v prazničnih dneh in se ne obremenjujte, le snujte svoje sanje za 2020. Lahko, da boste v tem obdobju kreativni na vseh področjih, tako da če si želite potomstva, je to pravo obdobje. Če tega niste načrtovali, pa malo popazite, da se kar ne zgodi, saj bo šla sproščenost čez vse meje.
Devica 23. 8.–22. 9.
Device se boste še vedno posvečale delu in obilju ter želele konkretne rezultate. Malo boste že nestrpni, saj bo precej več nesmiselnega dela, kot ste pričakovali, ki se kar ne bo nehalo. Praznike boste preživele in se potrudile, da boste kolikor je le mogoče navdušene nad vsem, kar se bo dogajalo, a ne boste se mogle čisto vživeti v pretirano veseljačenje. Razmišljali boste o svojih delovnih priložnostih in iskali možnosti dodatnega zaslužka. Ne razmišljajte na drobno, iščite svojo dobro poslovno pot, saj vas razpršeno delo uniči.
Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Dnevi bodo polni strasti, dogajanja in urejanja in nihali boste od evforije do zaskrbljenosti, če boste vse zmogli. Z lahkoto boste komunicirali in imeli radi ljudi, ki se bodo na vas dobro odzivali. Sončni mrk 26. 12. vam bo pokazal svobodo v smislu dobrega materialnega stanja, zato lahko pričakujete darila ali večje finančne prilive. Ne podelite jih takoj naprej, poskrbite tudi zase, saj je čas, da se umirite in da dovolite ostalim, da poskrbijo zase tako, kot želijo, in ne po vaše. Na koncu tedna boste srečni v samoti in naravi, saj vas ljubezen v dvoje ne bo prepričala.
Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Še vedno bo delovno, ne glede na to, kaj in kako boste načrtovali. Ob vašem vladarju Plutonu se stiska Saturn, ki želi red. Obilo podpore boste imeli za ustvarjanje obilja skozi to, kar že počnete, če boste le znali uskladiti izdatke s prilivi. Tukaj ste namreč preveč lahkomiselni oziroma si želite vse vrhunsko, kar pa seveda stane. Tudi sončni mrk 26. 12. bo aktiviral materialno stanje in nakazal na potrebo, da se to reši. Še pred novim letom boste imeli priložnosti, da spoznate nove ljudi, ključne za posel.
Strelec 23. 11.–21. 12.
Vaš zavetnik Jupiter vas je že začel podpirati pri prizemljevanju vaših želja in ciljev. To so bo dogajalo vse prihodnje leto, lahko pa, da boste zdaj morali urediti nekatere poslovne odnose in zaključiti tiste projekte, ki se niso prav realizirali. Razmislite, kaj vas resnično veseli in katere stvari vas bremenijo. Ne trpinčite se več, saj ne morete biti na vseh projektih naenkrat. Ustvarjajte samo tisto, kar vas resnično navdušuje, saj imate pri tem največjo podporo. Prazniki bodo prehitro mimo in kot da jih sploh ne boste opazili, saj boste imeli toliko dela.
Kozorog 22. 12.–20. 1.
Prebujate se iz večletne težje situacije in ti prazniki bodo po dolgih letih malo lažji. Ne bojte se lastne moči in seksualnosti. Zimski solsticij, ko vstopi Sonce v vaše znamenje, vas je dodobra sprostil in povezal z naravo. Začutite magnetni vpliv Plutona, ki je tudi v vašem znamenju in postaja vaš zavetnik, tako bo še do 2024. Lahko ga začnete izrabljati v svojo korist skozi sproščenost in sodelovanje v moči in ljubezni do sebe. To lahko prinese tudi spremembe v ljubezenskem življenju, saj boste nenadoma oživeli tudi na tem področju.
Vodnar 21. 1.–18. 2.
Polni boste delovne energije in notranjega elana. Uresničili boste številne ideje in ne bo vam težko narediti prav nič. Vsi vas bodo občudovali, saj boste produktivni do zadnjega dne. Ideje se bodo sproti množile in vi jih boste realizirali. Konec leta bo potreben iskren obračun, vendar ne s sabo, temveč z moškimi okoli vas. Pomembno bo, da jih postavite na svoje mesto, da ne posegajo v vaše območje in lahko, da bodo okoli tega prepiri, a je nujno, da to naredite pred novim letom. Tako boste potem v 2020 prešli sproščeno.
Ribi 19. 2.–20. 3.
Urejevali boste stvari, kot da na novo postavljate svoje življenje. Imeli boste tudi malo slabe vesti, ko boste ugotovili, koliko vsega ste pozabili, koliko načrtov niste uresničili. Želeli boste iti v novo leto brez neizpolnjenih obljub, a to je nemogoče, saj ste jih sebi in drugim naložili preveč. Komunikacija vam bo v veselje in vse bolj sproščeni boste v svoji koži. Za novo leto boste sprejeli trdne sklepe, ki se jih boste tokrat začuda držali. Odnose postavite na prvo mesto, saj vam bodo najpomembnejši. Želeli boste jasno vedeti, pri čem ste v določenem odnosu.