Astro

Kako žalostno! Bivši mož Petri želi bolnega otroka

tj
10. 12. 2019, 13.20
Posodobljeno: 10. 12. 2019, 13.25
Deli članek:

Petra Ecclestone, 30-letna britanska dedinja, model in modna oblikovalka, ki v nasprotju s svojo starejšo sestro, 35-letno Tamaro Ecclestone, nerada daje intervjuje in se pojavlja v javnosti, se je pred kratkim odločila za drastično potezo.

Profimedia
Petra Ecclestone

Hčerka 61-letne nekdanje hrvaške manekenke Slavice Ecclestone in 89-letnega britanskega poslovneža Bernieja Ecclestona, nekdaj prvega človeka v svetu formule 1, je Jamesu Stuntu, od katerega se je ločila pred dvema letom, zdaj javno povedala, kar mu gre.

James je 37-letni londonski poslovnež, s katerim je po zakonskih vodah plula šest let in s katerim je dobila tri otroke, februarja 2013 Lavinio, aprila 2015 pa še dvojčka Jamesa Roberta Fredricka Stunta mlajšega in Andrewa Kulbirja Stunta. Ker je Petra od lani v srečnem razmerju s prodajalcem avtomobilov Samom Palmerjem, s katerim se je v začetku leta zaročila in s katerim pričakuje otročka, se je odločila, da bo preteklost pustila za seboj. S tem namenom se je z novim izbrancem in otroki iz deževnega Londona preselila v sončni Los Angeles, kjer so začeli novo življenje in kjer v miru čakajo, da se jim pridruži šesti družinski član.

Profimedia
Petra Ecclestone, ki pod srcem nosi četrtega otročka, nerada pere umazano perilo v javnosti, a pred kratkim je naredila prav to.

No, zdi pa se, da kljub selitvi na drugo stran velike luže Petri ni uspelo zbežati pred nekdanjim možem, ki ji povzroča kar precej preglavic. Slavni svetlolaski je pred kratkim prekipelo, zato se je odločila, da bo z Jamesom poravnala vse »stare dolgove«. To je naredila kar na svojem profilu na Instagramu, ki ga je odprla šele pred nekaj dnevi in na katerem ga je med drugim označila za zlobno osebo in pošast. S tem je kar precej presenetila javnost, ki ni vajena tega, da Petra širnemu svetu razkriva intimne podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.

Narcis, obseden z denarjem

Ločitev Petre in Jamesa leta 2017 je bila precej umazana in je potekala na očeh javnosti. Očitno je konec ljubezenske zgodbe močno prizadel predvsem Jamesa, ki po ločitvi ni varčeval z grdimi besedami na račun svoje nekdanje žene in njenih družinskih članov. Petrino »maščevanje« se je začelo z objavo citata, ki ga je objavila na zeleni podlagi: »Ne delajte si skrbi zaradi hinavcev ali ljudi, ki vas obsojajo, kritizirajo in ponižujejo. Takšni ljudje so preveč plitki, da bi prepoznali svoje slabosti. Lažje jim je poskrbeti, da se drugi počutijo slabo, kot da bi se pogledali v ogledalo in prepoznali svoje patetično vedenje.« Zatem je objavila kar tri fotografije svojega nekdanjega moža in ob vsaki napisala precej dolg status. V teh zapisih je med drugim zatrdila, da je James grozen in narcisoiden človek, in razkrila, da njej in njeni družini preprosto noče dati miru. Po njenih besedah je obseden z denarjem, obtožbo, da je narcisoiden, pa je utemeljila z informacijo, da je v času, ko sta bila še poročena, nekomu naročil, naj mu na Wikipedii naredi stran in napiše, da je milijarder.   

Profimedia
Za tri otroke, ki sta jih dobila v šestletnem zakonu, se njen nekdanji mož menda sploh ne zmeni.

Postal je pošast

»James otrokom ni niti enkrat poslal čestitke za rojstni dan ali božič. Poleg tega se sploh ne trudi, da bi navezal stik z njimi. Ljudje lahko vidijo njegove besne izpade in nesramno vedenje na Instagramu, jaz pa svojih otrok nočem spraviti v tvegano situacijo,« je napisala Petra in dodala, da je njen nekdanji mož najel ljudi, da grozijo njenemu zaročencu, ker nima dovolj poguma, da bi to počel sam: »Najbolj žalostno pa je to, da James sploh ni gangster. Je deček, ki je obiskoval javno šolo in se rad pretvarja, da je odraščal na ulici in da je povezan z mafijci. Sebe krivim za to, da sem pomagala ustvariti pošast, kakršna je postal.« Šokirana Petra je razkrila še nekaj grdih stvari, ki jih je James govoril o njej, njenem novem srčnem izbrancu in vsej njeni družini. Pred kratkim je na Instagramu napisal, da upa, da bo njen nerojeni otroček umrl za aidsom! Poleg tega naj bi jo že v zakonu zlorabljal in ji grozil, kar pa James vztrajno zanika. Kot je zatrdila, ga ni prijavila le zato, ker ni želela, da bi imeli njeni otroci očeta v zaporu. »V ločitvenem postopku sem Jamesu dala milijone, ker sem menila, da je to prav. Predvidevam, da jih je že zapravil in da zato meni in mojemu očetu stalno pošilja izsiljevalna sporočila, v katerih zahteva, da mu kupiva hišo.«  

Profimedia
James je menda najel ljudi, ki grozijo Petrinemu zaročencu Samu Palmerju.