Astro

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih energij pred 2020!

Andreja Novak
10. 12. 2019, 14.00
Posodobljeno: 10. 12. 2019, 15.49
Deli članek:

Vesolje je tako popolno, da se lahko samo čudimo in opazujemo uro, ki jo planeti dan za dnem, teden za tednom vrtijo. Mi ne glede na to, če hočemo ali ne, v njej sodelujemo.

pixabay
vesolje čas

Tako je četrtkova polna Luna, 12.12. ob 6:12 milostna do nas, saj nam pomaga, da lahko na obroke osvobajamo bremena preteklosti.
Takoj za njo, 26.12., se namreč pojavi Sončni mrk z mlajem in vsi ti dogodki skupaj prinašajo popolno kombinacijo za osvoboditev ženskih energij še pred novim letom!

Dotik Venere
Če ste v tem tednu že v spreminjanju, muhasti ali pa se na vsak način želite izraziti, pa četudi čutite, da nima smisla, potem na vas že močno vpliva Luna, ki bo v četrtek v dvojčkih in bo nemirna želela harmonije, podpore Sonca, partnerja, moškega.
Če ste v fazi nizke samozavesti, obremenjevanja s tem, kako izgledate ali kako vas kdo pogleda, čutite notranje frustracije in ljubosumje, ali se primerjate v svojo škodo in si želite lepih besed, naklonjenosti in izpolnitve določenega odnosa, ki je v zraku, potem se vas je močno dotaknila Venera, ki bo za polno luno in še dan potem ujeta v karmični stik Saturna in Plutona v kozorogu in bo pokazala, kje ste s svojo žensko energijo:
- kako ste ji predani,
- kako vas je okolje in preteklost poškodovala navznoter
- kateri potenciali se bodo pokazali
… zanimivo obdobje za našo jin energijo, ki pa daje ukaze, kaj naj naša jang energija počne.
Spreminjanja
Za jang energijo pa se bo dogajala sprememba, kar pomeni, da bodo moški v borih dneh od popolne samozavesti sonca v strelcu prešli v obremenjenost Sonca v kozorogu in se bodo morali vprašati, kaj resnično si želijo od življenja.
Ker jim bomo ženske bolj ali manj uspešno težile, se bodo morali dokaj hitro odločiti, kje in kako naprej. Pri tem jim bo Sončni mrk pomagal pri opustitvi tradicionalnih vrednot in strahov pred ločitvijo in spremembami v odnosih.
Še najbolj copatasti ne bodo mogli več ohraniti statusa Q.
Tudi glede na področja življenja se bo hitro spreminjala pozornost. Še ta teden bomo na polno osredotočeni na druge, predani odnosom in bolj ali manj ljubeče želeli se povezovati, proti koncu leta, ob sončnem mrku pa bomo že želeli svoj prav ali pa na bodo osebne želje, cilji, pa tudi skrb nad dobrim počutjem tako prevzele, da bomo pozabili na hrepenenje po drugih in bomo prisiljeni urediti sami sebe tukaj in zdaj.
Moč podpore
Dobri stranski učinki pa bodo za tiste, ki pa ste že kaj naredili na sebi, se spoznali in prišli do svojega jedra. Norost, iskrivost, brezpogojnost v predanosti svoji pravi, optimalni poti se bo pojavljala. Moč podpore Svetlobe bo največja in s strastjo in iz globin bomo zagovarjali svoj prav, pa četudi bomo vedeli, da je mogoče zaman.
Že samo sodelovanje z energijami bo namreč dajalo moč in podporo za prihodnje odločitve, za dober prehod v leto 2020.

dk
Karta - polna Luna notranji krog, Sončni mrk zunanji krog.