Astro

Zaradi očetovega škandala pod vprašajem princesina poroka

kkm
5. 12. 2019, 14.50
Posodobljeno: 5. 12. 2019, 14.54
Deli članek:

Britanska princesa Beatrice (31), hči princa Andrewa in vnukinja kraljice Elizabete II., je sredi priprav na poroko z italijanskim plemičem Edoardom Mapellijem Mozzijem, a njeno življenje vseeno ni na najlepši točki.

profimedia
beatrice

Številni viri namreč pravijo, da naj bi v zadnjem času ves čas samo jokala, krivec pa je njen oče, ki se je znašel sredi spolnega škandala. Oziroma naj bi bila za žalost kriva predvsem njena vpletenost v očetov intervju, ki je sprožil prinčev umik od obveznosti, ki jih je imel v okviru kraljeve družine. Z mamo, Andrewevo nekdanjo ženo Sarah Ferguson, sta namreč vztrajali, da naj svojo povezavo s spolnim prestopnikom Jeffreyjem Epsteinom razloži z lastnimi besedami, saj mu bo tako javnost verjela. Njegov odnos med intervjujem, smejanje in brezbrižnost pa so dosegli ravno nasproten učinek. 
Beatrice naj bi bila do intervjuja sicer zadržana in je pred pogovorom postavljala številna vprašanja. Ker se je vse skupaj razvilo v nasprotno smer od pričakovane, pa naj bi bila princesa zdaj popolnoma iz sebe, saj si želi, da bi pred očetovim nastopom naredila več ali pa intervju celo preprečila.   

Iz kroga blizu Beatrice so prišla celo ugibanja, če bo zaradi škandala morda celo odpovedala poroko.

"Kljub temu, da je v Edoarda zaljubljena do ušes in ji on ljubezen v enaki meri vrača, je njena osebna prizadetost zaradi očeta tolikšna, da se bo za nekaj časa verjetno umaknila v samoto in samo vprašanje dni je, kdaj bo ustavila priprave na poroko," je medijem zaupala ena od njenih prijateljic.