Astro

Magdalena: »Ob mucku so mi oči jokale, srce pa kipelo od sočutja«

Magdalena Jankovec, osebno srečanje: 040 309 304
4. 12. 2019, 08.00
Deli članek:

O, kako dobro se spominjam tega dogodka pred petimi leti, ko sem bila na delavnici 'Pot do srca' na Dugem otoku in mi je življenje prineslo novo izkušnjo – in nenavadno preizkušnjo.

dreamstime
mucek

Vse svoje življenje sem imela pse in moja ljubezen do njih je bila kot pribito prva.

Nekaj v meni pa je sprožalo strah pred muckami in sem jih kategorično zavračala, češ da jih ne prenesem, ker so samosvoje.

Ko sem samo pomislila, da bi me mucka opraskala ali si izmišljala kakšne druge grozote v zvezi z njimi, sem v resnici doživljala velik strah in telo mi je začelo kar ledeneti.

ČAS SE JE USTAVIL

Na Dugem otoku pa so se stvari še okrepile. Svojim zaznavam v povezavi z mačkami – ali pa izmišljotinam, sem dodala smrad urina v restavraciji in vsepovsod okrog. Po jedilnici se je namreč sprehajalo okoli deset muck. Skušala sem odtegovati pogled od njih, a sem vseeno opazila eno črno, ki je imela od sredine hrbta pa do konca repa dlako povsem zmršeno in zavozlano. Pa razmišljam: z njeno hrbtenico je verjetno nekaj narobe in se ne more zviti, da bi se lahko ščistila. In ostane pri tem.

Kot vedno smo po kosilu šli na obalo in klepetali o delavnici, se smejali ter razpravljali o smradu muck v restavraciji. Tudi tistega popoldneva je bilo tako. A glej ga zlomka, prihaja ta črni mucek direktno proti meni in se nato pred menoj celo uleže.

Priznam niti sama ne vem kaj se je takrat v meni zgodilo, a začela delati z energijami in srčno zaprosila, da se mucek pozdravi. Solze so mi tekle, srce je bilo napolnjeno z velikanskim sočutjem in imela sem občutek, da obstajam in sem. Čas se je ustavil. Mislim, da sem bila minut z mucko povezana kakšnih 15 minut. Potem je mucek odšel.

HVALA, VESOLJE

Muckov prihod in jasno sporočilo, ki mi ga je prinesel, da je moje prepričanje o predstavnikih njegove živalske vrste neustrezno, sta me pretresla in osupnila. Občutek sem imela, da sem bila kar v nekakšnem šoku.

Zvečer pa pridejo mucke ponovno na večerjo in med njimi tudi 'moj' črni muc - popolnoma zdrav in očiščen. Dlaka sem mu je svetila in zadovoljno je hodil brez šepanja.

Vsi so se smejali tej moji izkušnji, ki sem jo imela s črno mucko, posebno pa moja hči Aleša.

Od takrat se mi je pogosto potrdilo, da lahko pomagam živalim. Psi, ki imajo zdravstvene težave, prav tako kot mucek sami pridejo do mene in mi ponavadi nastavijo kolke.

Telesni procesi, ki jih delam, so zelo močni in spreminjajo energijo v substilnih telesih in fizičnemu telesu, zato še vedno raziskujem in sem odprta za izkušnje z živalmi in ljudmi.

Vesolje, hvala za darila, ki jih prejemam, da sem lahko prispevek v dobro vsem živim bitjem na tej naši materi Zemlji.