Astro

Astro analiza Tanje iz Kmetije: karmična strast je neobvladljiva

Andreja Novak
27. 11. 2019, 17.00
Deli članek:

Najbolj prepoznavna tekmovalka iz nove sezone šova Kmetija, Tanja Balabanić, je v resnici še bolj zanimivam kot je videti na televiziji.

POP TV
TANJA BALABANIĆ - stara znanka malih ekranov.

Astrološka karta razkriva, da je Tanja na prvi pogled ponosna, senzibilna in čuteča ženska, ki nosi v sebi globoko strast, ki je ne more zlahka kontrolirati.
V astrologiji Luna predstavlja mamo. Tanja ima Luno v prvi hiši v znamenju leva, kar nakazuje njeno močno navezanost na mamo; vedno jo čuti ob sebi, ne glede na izgubo v zgodnjem otroštvu. Mama je najbolj zaznamovala njeno čutnost in občutek za lepoto ter glamur življenja.

STIKI JI PRIŽIGAJO ISKRICE

Sonce predstavlja očeta. In Tanjino Sonce je v znamenju vodnarja – osvobojenosti na področju 8. hiše, ki predstavlja seksualnost, sproščenost in ji daje občutek pomembnosti, posebne povezanosti z Vesoljem. Rada se pogovarja o čemerkoli in kadarkoli.
Z lahkoto sklepa nova poznanstva in odnosi ji pomenijo vse. Osamljena ali izolirana bi izgubila voljo, smisel življenja. Skozi stike se v njej prižigajo iskrice, ki prej ali slej vodijo v zaplete, saj ima kot vulkan spečo notranjo erotičnost, ki ob določenih trenutkih izbruhne navzven, lahko tudi zanjo nepričakovano.

Veliko je pretrpela in bila popolnoma nerazumljena pri vsem, kar je želela izraziti. Njene besede govorijo eno, njena dejanja pa drugo, saj ima močan instinkt, vročekrvno naravo, s katero si bo zgradila kariero in dosegla še večjo prepoznavnost.

KARMIČNE ENERGIJE

Globoko v sebi ve, da je zmagovalka, ne glede na okoliščine, in da bo dolgoročno dosegla, kar si želi. Ko si nekaj zapiči v glavo, temu sledi, ne glede na vse. V sebi ima močan ogenj, ki ne gori samo karmično za seksualnost, temveč je delavna in pripravljena narediti vse za svoje poslovne cilje, kjer ima zapisane večje uspehe kot v osebnem življenju.
Ne glede na njene želje o veliki družini ima v hiši otrok kar tri planete, ki to željo postavljajo pod dvom in kažejo na težave. To so predstavniki karmičnih energij, ki jih ni tako lahko ukrotiti, saj se je treba najprej soočiti z njihovo energijo, česar pa Tanja, tako kot kdo drug, ne zmore sama. Potrebuje močnega in modrega moškega, ki bi jo srčno sprejel in vodil na tak način, da bi občutila, kot da ga vodi ona, a je za to potrebna kar precejšnja kilometrina, zato tega ne morejo doseči mladi fantje.

Osrečuje jo delo za ljudi, ima močno razvit čut tako za otroke kot za starejše. Ker pa je tudi na tem področju službe rada nenavadna, ekstravagantna, si hitro premisli ali postane nemirna ter potrebuje nenadno spremembo. 

KAJ JI PRINAŠA PRIHODNOST

Precej zmede bo doživela v bližnji prihodnosti in čutila bo močno željo po maščevanju ali uporu. V naslednjih mesecih bo našla možnost povrnitve tega, kar se ji zdi, da ji je bilo po krivici vzeto. December ji bo tako prinesel veliko težav, a tudi rešitev, ki pa jih bo lahko izpeljala šele po novem letu. Ob koncu januarja bo spoznala, koga ima resnično rada, in to priznala tudi javnosti, vendar si bo morda tudi tu kmalu premislila. Stabilnost se ji bo pokazala v karieri, dobivala bo številne ponudbe za bolj ali manj častna, a precej dobro plačana dela.
Želela bo stabilizirati osebno, intimno življenje, vendar bo to področje še nekaj let na preizkušnji. Leta 2023 se bo odločila za drastične spremembe glede tega. To ji bodo na nek način prineslo srečo, osvobojenost, pa tudi preizkušnjo, saj bo najmočnejši planet magnetizma in transformacije stopil v stik z njenimi planeti v odnosih in seksualnosti, sproščenosti, pa tudi s področjem smrti, predaje, regeneracije.

Tanja je občutljiva na mnenje javnosti in se še uči izražati na način, da se ji vse ne vrne kot bumerang, zato ji želim, da bi javnost videla tudi njeno srčnost in mehkobo, kar bi ji pomagalo pri izboljšanju in izpolnitvi ne tako lahke usode.

s24
astro karta tanja b