Astro

Ženska, ne bodi žrtev svoje usode, ampak junakinja!

Danica Lončarič, osebno srečanje: 040 309 304
26. 11. 2019, 17.00
Posodobljeno: 27. 11. 2019, 09.40
Deli članek:

Ker je bil v ponedeljek mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami, sem se odločila pisati TEBI!

dk
danica lončarič

Tebi, ki trpiš svojo usodo, ki skrivaš svojo bolečino! Tebi, ki si nadeneš svojo masko, v upanju, da nihče ne prepozna koliko sramote je v tebi! Tebi, ki si prevzela vso potrebo, da ga zaščitiš, ker on ni takšen! Tebi, ki misliš, da si ne zaslužiš lepše in bolje!

ON NISI TI

Draga moja, to ni tvoja sramota! To je njegova sramota! To je njegova nemoč! To je njegova nesamozavestnost in žalost, ki jo za kanček trenutka reši, ko dvigne roko nad teboj. Ko izgovori tiste grde in boleče besede. To, kar ti počne on, to nisi ti!

On je le nekdo, ki za kratek trenutek misli, da je končno nekaj več v svojem žalostnem in osamljenem življenju! On je tisti, ki je slabič. Nekdo, ki nosi v sebi toliko sramote in nezadovoljstva, da celo sam sebe sovraži!

Draga moja, to nisi ti! Ti si močnejša kot misliš, da si! Veliko več poguma imaš in veliko več ponosa, kot misliš, da ima tista podoba v ogledalu, ki jo pogledaš vsak dan.

Mogoče misliš, da ne zmoreš sama živeti? Mogoče misliš, da ne boš več videla svojih otrok? Mogoče vidiš okolico, ki bi te obsojala, a vedi, draga moja, veliko nas je, ki ti lahko pomagamo. Veliko nas je, ki poznamo tvojo zgodbo, ki vemo, kako težka je pot iz tega nesrečnega in začaranega kroga.

POT OBSTAJA

A pomembno je, da veš, da pot obstaja in veliko ljudi te bo razumelo ter ti pomagalo. Tvoje življenje ni prišlo na svet, da bi trpelo. Ne bodi žrtev svoje usode, temveč bodi junakinja!

Potrebno je SPREGOVORITI! Spregovori o tej bolečini, ki jo nosiš globoko v sebi! Zavedaj se, da to ni tvoja usoda, da to ni življenje, ki ti je namenjeno, ne tebi niti tvojim otrokom, ki jih imaš ali pa jih boš imela nekoč!

Potrebno je, da veš, da si močna ravno toliko, kolikor je potrebno, da se rešiš te trenutne usode iz katere mogoče misliš, da ni izhoda!

Zaslužiš si več! Zaslužiš si vse, kar ti srce zaželi! Zaslužiš si vso ljubezen in nežnost tega sveta! Zaslužiš si biti ljubljena in cenjena! Zaslužiš živeti, kot vsako človeško bitje in ne kot žrtev!

Začni se imeti rada.

Piši mi, brezplačno ti bom svetovala in stala ob strani ter pomagala, kolikor lahko in kolikor znam!

Danica Lončarič NLP Coach, info@danicaloncaric.com