Astro

Sodelujte: magična darila v nagradni igri na Dobri karmi

dk
25. 11. 2019, 14.09
Posodobljeno: 25. 11. 2019, 16.42
Deli članek:

Praznični december je pred vrati in z njim čas veselja, druženja ter seveda obdarovanja. Na Dobri karmi smo se zato odločili, da vas pocrkljamo še pred vstopom v novo leto 2020.

profimedia
darilo

V predbožičnem času smo si za vas omislili prav poseben Adventni koledar Dobra Karma, v katerem so nagrade v skupni vrednosti več kot 2000 evrov.

Kaj se skriva pod določnim dnem, seveda ostaja skrivnost, a nagrade so preprosto magične. Pod okenci se med drugim skrivajo brezplačne terapije pri Šepetalcih Dobre Karme, energijski izdelki, knjige in mnogo drugega.
Želite sodelovati tudi vi?
Sodelovanje v Adventnem obdarovanju je sila preprosto. Vse, kar morate narediti, je, da kliknete na koledar https://dobrakarma.si/adventni-koledar. Pred vami se bo pojavilo 25 okenc, kot je navada na vseh adventnih koledarčkih. Med njimi izberite tistega, ki vas energijsko pokliče. Vzemite si čas in se odločite za enega.
Ko ga izberete, nanj kliknite in v okno, ki se odpre, vpišite svoje podatke. Tako uradno sodelujete v žrebu, ki bo potekal vsak dan ob 20. uri na Facebook strani Dobra Karma.
Ekipa Dobre Karme vam želi veliko sreče.