Astro

Severina: sreče v ljubezni nima, niti je ne bo imela ...

kk
15. 11. 2019, 14.50
Posodobljeno: 15. 11. 2019, 16.35
Deli članek:

Severina je rojena 21. aprila 1972 - na datum, ki ji je v zibko položil precej talentov, a tudi neprijetnosti. Razkrivamo, kaj vse je astrologinja 'našla' v njeni natalni karti.

Vir: Promocijsko gradivo
Severina

Severina je zelo čustvena, ampak tega ne pokaže. Zna biti zelo ostra, a tudi tega ne pokaže. Ne samo da je po naravi zelo čustvena, je čustveni egoist, vse se vrti le okoli nje. Toliko, kolikor je znana, je po drugi strani tudi osamljena. Polni se s čustvi drugih, energijo pije iz ljubezni svojih oboževalcev. A to je samo zunanja slika, v sebi je izredno nezadovoljna, vse, kar vidimo, je le igra.

Severina je tiste vrste ženska, ki se ne more sprijazniti, da je šel njen prvi zakon po gobe, in bo naredila vse, da bo naslednji uspel. Žal pa nima sreče v ljubezni in je nikoli ne bo imela. Osrečujejo jo samo njeni oboževalci, pesem, množica in nič drugega. Na otroka je zelo navezana, predvsem zaradi svoje notranje osamljenosti, morda celo patološko. Ne vidim, da bo ostala v tem zakonu. Vidim pa še enega otroka v njenem naročju in to se lahko zgodi že prihodnje leto.

V karieri je imela zadnje čase zatišje, zato si močno želi, da bi znova prodrla na glasbeni trg. V središču medijske pozornosti bo znova okoli novega leta, prihodnje leto bo izdala nov album, na njem bo velik hit, s katerim bo dokazala, da je na Balkanu še vedno številka ena.

Po srcu ni slaba, a ji manjka malo dalmatinskega temperamenta, da ne bi vsega jemala smrtno resno in da se ne bi zapičila v vsako težavo, temveč bi katero od teh nonšalantno vrgla čez ramo. To, da je perfekcionistka v vsem, kar počne, ji bolj škodi kot koristi.

Paziti bo morala na žolčnik, zadnje čase ima tudi velike težave z vidom oziroma s psihično obremenitvijo, saj vidim, da ji oči kar vleče navzdol. Prav tako mora biti zelo pozorna pri vožnji z avtomobilom.

Na hrbtu nosi veliko odgovornost in težave se ne rešujejo tako hitro, kot bi si želela. Vendar ima notranji načrt in naredila bo vse, da ga bo uresničila.