Astro

Popolna energijska napoved od 15. do 21. novembra 2019

Andreja Novak
15. 11. 2019, 10.00
Deli članek:

Zdržite še en teden, da se sprosti Merkurjevo retrogradno obdobje in končajo notranji in zunanji nepotrebni zapleti. Ni bilo lahko, a se že po polni luni čuti olajšanje zato preverite, kako ta teden preživeti čim boljše dan za dnem in kako vam kažejo zvezde glede na vaš horoskopski znak.

Profimedia
horoskop

Petek, 15. 11.

Dobro se boste znašli v komunikaciji in si odprli smiselne poti za naprej. Nežno in z občutkom boste pristopali k stvari, tako da se vam bo zazdelo, da gre vse preveč lahko. Ne dogovorite se dokončno vsega, pustite, da čas pokaže svoje. Bodite raje pozorni na pozitivne vibracije, ki jih boste širili okoli sebe in se bodo sproščeno vračale nazaj.
Sobota, 16. 11.
Čustveno poln dan, ko bo vsem jasno, kaj si želite in kam vas vodi vaše srce. Skozi druženje boste srečali mnogo ljudi, a se ne boste zares ukvarjali z njimi, samo dovolili, da se dogaja in po dolgem času boste sproščeni. Postavili pa se bodo prvi temelji za novosti, ki jih lahko pričakujete v 2020.
Nedelja, 17. 11.
Že čez dan boste polni strasti in čustev v povezavi z vam pomembnimi stvarmi. Nikakor se ne boste pomirili, dokler bodo bližnji zanikali vaš doprinos. Skozi pogovore in druženja čez dan boste le prišli do svoje potrditve. Določena čustva, ki so jih drugi skrivali, bodo prišla na plano in jasno bo, da vas nekateri nikakor ne marajo. To vas bo pomirilo, saj boste končno vedeli, na čem ste.
Ponedeljek, 18. 11.
Z občutkom boste šli v ponedeljkove razgovore, saj boste občutljivi na vse, kar se bo dogajalo in ne boste želeli pokvariti stvari. Navdušenje nad dobrimi stvarmi vas bo rešilo, saj se temu vedno vsi pridružijo. Ne hitite z odločitvami, temveč pustite času čas, naj se pokažejo vse stvari takšne, kot so zares.
Torek, 19. 11.
Mars preide v znamenje škorpijona, kar bo prineslo več odločnosti, pa tudi globine v vaša čutenja in okrepila se bo notranja moč v smeri izpolnjevanja vaših želja. Težko pa se boste pripravili do tega, da bi karkoli naredili, kar si ne želite, zato ne obljubljajte stvari, ki jih ne mislite resno. Luna preide v leva, zato se danes ali naslednje dni odločite za obisk frizerja, za ureditev fizičnega telesa.
Sreda, 20. 11.
Merkur se počasi pripravlja na preobrat, vse se bo nekako ustavilo in dovolili si boste počitka in razmišljali o sebi in tem, kako si predstavljate svoje življenje v prihodnjih mesecih. Jasno vam bo, kje je vaša strast in kam bi želeli usmeriti svoje življenje, vendar še ne bodo pravi pogoji, da bi to realizirali.
Četrtek, 21. 11.
Komunikacija se bo že izboljšala, tudi vaše misli bodo bolj urejene in določena teža bo padla iz vas. To bo teža preteklosti, ki ste jo v zadnjem mesecu hote ali nehote pregledali in notranje osvobodili. Nenadne spremembe odo pokazale vašo trenutno stanje in bodite pozorni, na kaj odreagirate. Odločajte se zavestno za drugačno komunikacijo, ne prepustite se rutini preteklosti.

Profimedia
horoskop

Oven 21. 3. – 20. 4.
Občutljivi boste in čustveno odvisni od vaših bližnjih. Če vam ne bodo pokazali dovolj naklonjenosti, se boste mulili ali celo odkrito pokazali nezadovoljstvo. Notranji obstoj bo namreč zelo krhek, saj ste čisto premalo časa posvetili sebi. Ne krivite svojih domačih, odprite se spremembam. Časi se spreminjajo in prav je, da začutite novo moč in kreativnost, ki prihaja na pot. Lahko, da bo zraven celo nova ljubezen.
Bik 21. 4. – 20. 5.
Komaj boste čakali, da se rešite določenih bremen, skrbi za druge. To vam bo uspelo šele proti koncu tedna, ko boste jasno in glasno povedali, kaj si želite in kaj ne. Vikend vam bo naporen in po tiho boste sklenili dogovor s sabo, da se boste izogibali vsej odgovornosti za druge, ki ni potrebna. Slutili boste svoje možnosti drugačnega življenja, a vas vsakodnevna rutina še ne bo sputila v to smer, zato vas bo jezilo.
Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Ne boste v najboljši koži in celo to vam bo težko priznati. Preganjajo vas hude misli ali sanje ter pre-globoko se obremenjujete z bližnjimi, kaj narediti z njimi. Po 21.11. se bo to težavno obdobje za vas končalo in olajšanje bo hitro prišlo. Ne boste razumeli, kaj se vam je dogajalo, samo vedeli boste, da si tega ne želite več. Očistite omaro in kopalnico in vhod, da očistite preteklost najbolj težkih energij.
Rak 21. 6. – 22. 7.
Dobro se boste počutili in ponosni boste nase ter na svoje bližnje. Imeli boste sicer nenavadno veliko dela, kot da vsi prelagajo na vas, a vam ne bo težko. Včasih boste sanjavi in se pri odprtih očeh ter v družbi predajali ljubezenskemu sanjarjenju, kar bo okolico zelo zabavalo. Lahko celo, da vam bodo pomudili pomoč pri odkrivanju ljubezni vašega življenja oz. pri domačih opravilih, ki jih želite narediti še pred zimo.
Lev 23. 7. – 22. 8.
Potopili ste se v svoje strasti in kar malo pozabili na vse okoli sebe. Vikend boste preživeli v neki drugi dimenziji in kar vas bo še najbolj prizadelo, bo dejstvo, da vaši domači ne bodo opazili nič nenavadnega. Počutje tako ne bo najboljše, pazite nase, da ne zbolite. Dobro je, da razmislite o odnosih, ki jih imate in se jim bolj jasno odprete. Samo tako bo lahko prišlo do sprememb. Nekdo bo jezen na vas ravno zaradi vaše mlačnosti, ki pa ni resnična, samo tako dobro skrivate čutva.
Devica 23. 8. – 22. 9.
Skozi vikend boste odkrili veliko stvari tako o sebi kot o drugih. Jasno se bo pokazalo, kdo so vaši prijatelji, kdo se pa samo delajo, da so. Ne boste se prepirali, vas bodo pa prizadele in pretresle nekatere reakcije vaših bližnjih prijateljev in znancev, lahko tudi sodelavcev. Tokrat prvič ne boste nič rekli, temveč se boste odločili, da vi pokličete tiste ljudi, s katerimi vam je dobro. Ne boste več čakali, da usoda to sama uredi.
Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Optimistični boste in vikend vam bo pomagal prebroditi utrujenost, ki ste si jo nakopali zaradi pretiravanja za druge. Uživajte in samo dovolite, da tudi čez teden drugi vodijo igro. Predanost bo koristna na način, da spremljate svoja čustva in sodelujete samo toliko, da ste vi zadovoljni, saj bodo tudi drugi brez težav poskrbeli zase.
Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Odličen vikend in teden, ko boste v svoji največji moči. Kaj boste z njo naredili? Poskušajte biti sodelujoči in manj cinični, saj mimogrede prizadanete ljudi, kar se vam potem mašuje, saj jih morate tolažiti. Bliža se večja osvoboditev za vas, preboj, ki se bo lahko videl tudi navzeven kot nova služba, nov odnos ali nova stvar, ki vas bo izjemno veselila.
Strelec 23. 11. – 21. 12.
Nemirni boste in iskali boste krivce za svoje počutje. Če ste iskreni do sebe in si želit najboljše, potem opustite vse dejavnosti izven službe, posla, ki vas bremenijo. Preveč vsega ste si nakopali na glavo in nikakor vam ne steče. Zato opustite dejavnosti, ki jih počnete izključno zato, ker bi radi pomagali drugim ali jim ugajali. Spustite svoje niti kontrole in poglejte, kaj ostane, ko se sprostite. Na tem in samo na tem se splača delati v nadaljevanju življenja.
Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Sistematično boste rešili določene težave, kar vam bo prineslo veliko olajšanje. Skozi pogovor z drugimi tako v poslu kot doma boste odkrili, da niste edini, ki nihate v počutju, da ste glede na druge še celo v dobrem stanju, kar vam v veliko olajšanje. Vikend bo imel presenečenje za vas in brez, da bi to želeli, boste odprli srce osebi, ki vam bo to vračala. Lepo bo.
Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Nemiren in nenavadno obdobje je za vas, ko se vam bo zdelo, da živite dvojno življenje, a sočasno niti enega na polno. Bolj kot boste želeli dokončati stvari, več se jih bo nabiralo in do konca tedna boste že na robu z živci. Ne prepirajte se, samo dovolite, da še kdo drug naredi kaj namesto vas. Bolje razmislite in organizirajte vse ljudi, vpletene v vaše delo in dom. Ne bodite rešitelj, temveč sodelavec.
Ribi 19. 2 – 20 . 3.
Čutili boste pomanjkanje pozornosti iz okolice, kar vas bo bremenilo, sočasno pa boste vedeli, da ni hitrih rešitev. Ko boste sprejeli svoje dolžnosti in odgovornosti, bo vse hitreje steklo, zato se ne branite sprememb, temveč jih čimprej speljite. To je predpogoj, da se vam začne odvijati življenje po vaših željah, kar pa lahko, da bo že ta vikend. Srečni boste.