Poziv policije

Trgovino v Novi Gorici obiskal oborožen ropar

S.R.
15. 11. 2019, 15.03
Posodobljeno: 15. 11. 2019, 15.18
Deli članek:

Novogoriški policisti poročajo o oboroženem ropu, ki se je danes ob približno 13.30 uri zgodil v eni od trgovin v središču mesta.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Oborožen ropar je udaril v trgovini na Bevkovem trgu v Novi Gorici. Na prijavo o ropu so se takoj odzvali kriminalisti in policisti, ki iščejo neznanega storilca, oblečenega v temnejša oblačila. Je suhe postave, visok približno 180 centimetrov in star približno 40 let.

Kot sporočajo iz PU Nova Gorica, je vstopil v trgovino in od prodajalke zahteval gotovino, pri čemer je grožnje podkrepil s predmetom, podobnim pištoli. Praznih rok je nato pobegnil v smeri Ulice Gradnikove brigade, policisti ga še vedno iščejo. Med ropom sicer nihče ni bil poškodovan. Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo, policija pa je o dogodku obvestila tudi pristojne pravosodne organe.  

Policija vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi jim lahko nudili koristne informacije, prosijo, naj jim to sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo.