Astro

Vodila balijskih božanstev za dneve, ki prihajajo

Mark Strle, osebno srečanje: 040 309 304
26. 10. 2019, 17.00
Posodobljeno: 1. 11. 2019, 13.25
Deli članek:

Če ne veste, kdo je vaš vodnik, kliknite na okence na spletni strani www.dobra.karma.si - brezplačna analiza življenjske poti.

profimedia
ganeš

SANAT KUMARA

Naslednji teden vas bodo energije vlekle v nasprotne smeri, zato raje ne prehitevajte stvari. Lahko pride do trenja med vašo željo po partnerstvu in nujo po svobodi ter neodvisnosti. Bodite pozorni na potrebe ljubljene osebe, saj vam bo to dovolilo, da si vzamete osvežujoč oddih. Čeprav se z nekom morda ne strinjate, vam lahko njihov način razmišljanja pomaga pri vaših naslednjih potezah. To je tudi odličen čas, da poiščete kreativen način, kako zadovoljiti potrebo po udobju in vznemirljivosti. Lahko odkrijete izpopolnjujoče načine, kako se imeti lepo, kar vam bo dalo nov pomen in občutek kontrole nad življenjem.

KUAN YIN

Pazite, da v naslednjih dneh ne boste pretiravali in preveč zapravljali. Če boste to imeli v mislih in pod kontrolo, lahko uživate brez krivde. Del vas bo želel testirati vaša čustva in meje, drugi del pa zadeve poenostaviti. Prej kot boste našli vmesno pot, prej se boste počutili bolje in manj razdvojeno. Prihajajo močne energije na področju kreativnosti, zato je to odličen čas, da se lotite novega projekta, na poslovnem ali osebnem področju, ki lahko postane tudi vaše novo poslanstvo. Delo in naloge boste opravljali z veseljem, to pa bo v vas sprožilo željo, da ste najboljši. Sledite ji!

ŠRI BABADŽI

V naslednjih dneh vas bodo energije popeljale na področje vaše duše, kar vam bo dalo občutek harmonije. A vseeno lahko na trenutke občutite napetost ali pridete v situacijo, ko se vam bo zdelo, da imate že kar preveč informacij. Preveč izbire lahko pripelje do občutka neobvladljivosti in zanemarjanja prioritet, zato bodite pazljivi. Te dni je tudi odlična priložnost, da na prijeten način utrdite družinske in partnerske odnose ter dovolite povratnim informacijam, da pridejo v vaše življenje.

BUDA

Bodite v pripravljenosti in zelo pazite na svoje prioritete. Trenutno se v vašem življenju in v vas samih dogaja veliko, zato bo težko žonglirati z vsem, kar si želite doseči. Opomnite se na pravila in vaše obveznosti, saj vam to lahko zelo pomaga pri nadzoru. Poiščite način, kako na kreativen način povezati zabavo in intimo. Če kdo, potem vi razumete, da lahko obe področji združite, saj bo to krasno koristilo vašim odnosom. Bodite družabni in dajte svojo značilno sramežljivost tokrat na stran.

KRIŠNA

Naslednji teden vas bo peljal na področje sanj, upov, sreče in prijateljstva. Lotite se lahkotnih aktivnosti in spet zadihajte. Vseeno pa pazite, da vas energije na zasebnem področju ne bodo vlekle na vse strani, saj tako lahko izgubite ravnotežje. Ne pretiravajte in raje uživajte v pogovorih, lahkotnih mislih in lepih trenutkih. To pa je tudi čas, da si lahko omislite kakšen nov konjiček ali potovanje. Vaša odprtost do vsega novega lahko pozitivno vpliva tudi na vaše poslovno področje in vsakodnevne obveznosti.

TARA

Prihajajo dnevi, ki so kot nalašč za razmislek in poglabljanje vase. Vsaj nekaj časa poskusite biti čisto sami s sabo in se tako pripravite na nov začetek, ki je pred vrati. Vaše življenje je polno in zasedeno, a ne smete pozabiti na svoje fizične, še manj pa na psihične potrebe. Kljub kratkemu umiku, pa nekaj časa namenite temu, da se povežete z ljubljeno osebo. Tako boste dobili še več podpore in razumevanja, ki jo potrebujete za svojo pot.

MAITREYA

Prihajajo trenutki, ko vas bo prevzela nemirnost. A ne skrbite, to je odlična priložnost, da začnete bolje razumeti svoje lastne potrebe. Pazite, da ne boste pretiravali z zadovoljevanjem potreb drugih, saj se lahko kasneje izkaže, da je to za vas slabo. Tokrat se poglobite le vase in v svoja čustva. V naslednjih dneh boste prispeli na precej prijetno točko, kjer boste imeli priložnost videti stvari v povsem novi luči. Pripravljenost, da greste globoko in ste emocionalno pogumni, se vam bo obrestovala in še poglobila vaš odnos z ljubljeno osebo. Boljši in bolj ljubeč pa bo postal tudi neprecenljiv odnos, ki ga imate sami s seboj.

GANEŠ

Čas je, da se malo upočasnite in se naučite uživati v trenutku. Zato poskusite čim bolj utišati tisti del vas, ki vas sili v nemir in neodločnost. Vzemite si nekaj trenutkov, da poiščete iskren odgovor na to, ali greste svojo pot ali bi se raje naslanjali na druge. Nekateri boste v naslednjih dneh nagnjeni k temu, da bi preveč zapravljali ali si izposodili denar, vendar raje razmislite še enkrat, saj vas dolgoročno to lahko udari po glavi. Svoj prosti čas izkoristite kar se da in delajte nekaj, kar vas bo regeneriralo. Morda je to lahko izlet ali kakšna nova aktivnost, ki vas bo osvežila. 

LAKŠMI

V naslednjih dneh bodo energije primerne za to, da se povežete z ljudmi, ki vam lahko pomagajo doseči vaše cilje. Vaše delo in ideje bodo imele neverjetno pozitivne učinke, a vseeno pazite, da si ne nakopljete preveč. Vzemite si tudi nekaj časa za to, da sprostite svojo napetost, pazljivi pa bodite tudi na malenkosti na področju vaše komunikacije. Prihajajo fantastične priložnosti in pomembna čustvena podpora, ki jo boste našli v svoji okolici. Odličen čas, da na kreativen način združite obveznost in neodvisnost!