Astro

Razkrivamo: denar vam na polno Luno prikliče ta ritual!

tp
23. 6. 2021, 22.22
Posodobljeno: 24. 6. 2021, 10.28
Deli članek:

Že tako ima polna Luna prav posebno moč, kadar je polna, pa deluje še bolj intenzivno. 24. junija 2021 z neba zasije celo tako imenovana super Luna. Naj ne gre njena super moč nikar v nič.

dreamstime
polna luna denar

Ko je luna polna, se njena energija spremeni in tedaj je, pod okriljem zakona privlačnosti, najbolj dragocena za povečanje obilja.

Luna je Zemlji najbližje nebesno telo, zato je njen vpliv na nas najmočnejši. Vsi vemo, da vpliva na plimo in oseko, pomislite pa, kako šele vpliva na človeški organizem, ki vsebuje okrog 70 odstotkov vode.

V času polne lune vse postaja močnejše. Če smo v harmoniji sami s seboj, nam bo polna luna prinesla veliko pozitivnih vibracij – vesolje vedno reflektira tisto, kar nosimo v sebi.

Marsikomu polna luna povzroča številne težave na zdravstvenem in drugih področjih, vendar pa je ta energija zelo dragocena za finance. Ne pravijo zaman, da je na dan polne lune dobro še bolj paziti na to, kaj razmišljamo, saj bi se lahko hitreje uresničilo.

Polna luna nam lahko prinese zelo pozitivne rezultate, če upoštevamo pozitivne afirmacije, molitve, meditacije, pa tudi v procesih zdravljenja.

Vsako energijo v vesolju lahko izkoristimo na konstruktiven ali na destruktiven način – vse je odvisno od nas samih.

Energijo polne lune izkoristite tudi za pritegnitev obilja, in sicer na ta način:

Ritual z bankovcem

Najbolj enostaven ritual je, da vzamete en bankovec (po možnosti rdeč). Dvignete roko iz njim mahajte nekaj sekund ali minut (po občutku) proti Luni, ob tem pa koncentrirano vizualizirajte ter občutite, kako se vam denar množi. Ta bankovec nato spravite v denarnico, kjer naj 'prenoči'. Naslednji dan ga potrošite.

dk
V ritualu za priklic obilja na polno luno je najbolje uporabiti bankovec v rdeči barvi.

Moč vere, občutkov, afirmacije in vizualizacije oziroma orodja zakona privlačnosti, združena z neverjetno naravno energijo lune, je kombinacija ki resnično deluje.

Želite spoznati še druge rituale v povezavi s polno Luno? Kliknite TUKAJ!

Do napotkov za optiminalni izkoristek vseh Luninih men pa pridete TUKAJ!