Napoved

Horoskop za petek, 28. septembra

W.Y.
28. 9. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Jutro bo obarvano z negativnimi opazkami sodelavcev. Današnji dan pa vseeno prinaša nekaj sprostitve, a boste vseeno zelo obremenjeni. Osredotočite se le nase!

BIK - Tako v službi kot doma ne ogrožajte dobrih odnosov, ne odločajte se prehitro in le na podlagi občutka. Luna vam popoldne povzroča še nekaj preglavic z zdravjem in odpornostjo.

DVOJČKA - Dan boste začeli s temačnimi mislimi, ki pa se bodo sproti razblinjale, če jim boste to dopustili. Ne vztrajajte pri pesimizmu in postrezite z večerjo. Ne pretiravajte s hrano, ampak z ljubeznijo.

RAK - Neki načrti se ne bodo mogli uresničiti, zato boste zelo razočarani. A prav zaradi tega boste imeli še večjo željo po uspehu. Bodite ustvarjalni.

LEV - Nekoliko manj samozavestni boste, obenem pričakujete, da drugi popustijo tudi glede stvari, kjer bi morali pokazati več zrelosti. Ostanite zbrani, ne dovolite, da bi vas iztirila vsaka malenkost.

DEVICA - Imate dober načrt, napočil je trenutek, da ga tudi predstavite in da se borite za svoje brez zadržkov. Družabnost se vam vsekakor obrestuje. Razumeli se boste z osebo, ki vam lahko odpre nova obzorja.

TEHTNICA - Vezani ne boste niti pomislili, da je z vašim odnosom kaj narobe. Medtem, ko se vam partner izmika in išče izgovore, se vi zavajate kar sami.

ŠKORPIJON - Delo bo tisto, ki vam bo vlivalo samozavest. Življenje vas bo naučilo, da se boste morali postaviti zase in narediti stvari tako kot boste občutili.

STRELEC - V današnjem popoldnevu bo neka oseba dodobra razburkala čustva in to dogajanje vam bo še lep čas ostalo v spominu. Pozabili ste že, kako lepo je biti zaljubljen!

KOZOROG - Nekaj boste povedali brez predolgega razmišljanja in kmalu ugotovili, da niste zgrešili. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari, tudi z denarjem. V ljubezni je čas za akcijo.

VODNAR - Možno je, da boste prejeli nove vire za denar ali posel. Zato boste z lahkoto izvršili vse obveznosti, ob tem pa boste polni novega ustvarjalnega nemira.

RIBI - Danes boste naleteli na ovire, ki jih niste predvideli. To vas bo neprijetno presenetilo in ohromilo. Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti.