Astro

Astro nasveti: od 20.8. do 26.8.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
20. 8. 2018, 11.12
Posodobljeno: 20. 8. 2018, 11.28
Deli članek:

Učinkovit teden se obeta. Sproščenost v komunikaciji, delovnost in jasnost bo začinila vsa vaša opravila in lotili se boste dejavnosti, ki ste jih že dlje časa odlašali. Lotite se tudi kakšne čistke v hiši in pisarni, saj se v nedeljo napoveduje polna luna.

PS
Pred nami je bogat teden.

Ponedeljek, 20.8.

Z direktnim Merkurjem se bodo danes okrepile vse komunikacije in z luno v strelcu boste polni navdiha in nič vam ne bo težko. Odzivni boste in pripravljeni pomagati vsakomur.

Srečno znamenje danes: device in strelci.

Priporočljiva barva: modra, bela in siva

Torek , 21.8.

Danes boste delovno naravnani. Luna že zjutraj preide v kozoroga ter se okoli 12. sreča s Saturnom. Red in učinkovitost vas bosta spremljali, zato izkoristite energije za očiščenje ali organiziranje tistih prostorov, ki se jih najdlje izogibate. Lahko, da vas bodo danes bolele kosti oz. da boste čutili pritiske preteklosti na svoji koži. Sproščajte se v vodi ali ob masaži.

Danes srečno znamenje: vodnarji in kozorogi.
Priporočljiva barva: turkizna, bela in rumena.

Sreda, 22.8.

Energije dneva se bodo poglobljale vse do večera in spoznali boste, kje tičijo ključi za vaš uspeh v življenju. Izogibajte se pretirani čustvenosti, ki bo samo kazala na težavne dele vašega življenja. Če bi želeli nove temelje, na katerih področjih bi jih postavili?  
Srečno znamenje danes:  škorpijoni in kozorogi.

Priporočljiva barva oblačil: vijolična in črna.

Četrtek, 23.8.

Vse najboljše device! Prebojni dan tedna se obeta. Začenjajo se predpriprave na umiritev poletja, zato umirjate tudi svoja čustva in ne dovolite, da vas ljude v okolici sprovocirajo. Popoldne se srečata luna in retrogradni mars, kar lahko ustvari čustvene težave in zaplete. Zvečer se na srečo luna premakne v vodnarja, kar bo sprostilo energije in vam dalo novega zaleta za petek.
Srečno znamenje danes: raki in ovni.
Priporočljiva barva: vsi odtenki roza in modre.

Petek, 24.8.

Sproščenost petka bo prinesla ideje za dober vikend in lahko boste razmišljali in se bolj jasno odločali o vsem, kar je potrebno organizirati ali dodatno sprostiti. Vzemite si dovolj časa, da se oddaljite od problema, saj boste samo tako našli prave rešitve.

Srečno znamenje danes: dvojčki in vodnarji .

Priporočljiva barva: zelena in modra.

Sobota, 25.8.

Sobotne energije planetov vas bodo vodile v popolno spremembo svojega časa in sodelovanja. Sonce, Uran in Saturn vam bodo namreč odprli vrata za nove podvige in vse se bo lahko na polno odvijalo, če boste le odreagirali na vse, kar se bo dogajalo.

Srečno znamenje danes: kozorogi in vodnarji

Priporočljiva barva: rumena in bela.

Nedelja, 26.8.

Strastna nedelja se obeta, saj bosta močno povezana Venera in Pluton, ki bosta netila energije flirtanja kjerkoli boste. Ohranjajte stik s sabo in svojim telesom, da vas ne odpihnejo energije v napačno smer, saj bodo podzavestne povezave močne.

Srečno znamenje danes: škorpijoni, tehtnice in biki.

Priporočljiva barva: črna in roza.