Napoved

Horoskop za ponedeljek, 20. avgusta

W.Y.
20. 8. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zaradi povečanega obsega dela boste hrepeneli po udobju domačega okolja in po temu, da se znova lotite stvari, ki vas resnično zanimajo. Počakati boste morali na pravi čas.

BIK - Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Izkoristite strasten večer.

DVOJČKA - Pred vami je zelo zanimiv dan. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo potrebovala vašo pomoč ali nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega dragocenega časa.

RAK - V današnjem dnevu boste premagali svoje dvome in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, boste pogumnejši in veliko bolj sigurni v svoj prav.

LEV - Znova boste med najbolj prodornimi, posebno na poslovnem področju. Vse je pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv, ki ga boste z veseljem delili.

DEVICA - Poslovno boste več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar nikar ne fantazirate preveč.

TEHTNICA - Zgodbo, ki vas obremenjuje je bolje končati in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje. V ljubezni nikar toliko ne sprašujte.

ŠKORPIJON - Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zmogljivosti.

STRELEC - Vaša temperamentna narava danes ne bo po godu okolici, ki bo umirjena in hladna. Težave lahko pridejo tako v službi kot tudi doma. Danes bi se bilo smotrno izogibali ljudem, ki so vaše popolno nasprotje.

KOZOROG - Vztrajanje je pozitivna lastnost, danes pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati. Varujte se opravljanja, ki vas lahko veliko stane.

VODNAR - V službi trenutno niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami.

RIBI - Na delovnem mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, če boste imeli prav. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in si nabrali energijo.