Astro

Za vse osamljene, neslišane, pod stresom ... Zvezde upanja!

Mihael Žmahar
25. 7. 2018, 10.36
Posodobljeno: 25. 7. 2018, 11.33
Deli članek:

Tisti, ki se vsaj malce spoznajo, vedo, da je lunin mrk izjemno darilo Vesolja.

profimedia
Lunin mrk

Pa se bliža … lunin mrk. Nebesni pojav, katerega opazijo celo tisti, ki le redko pogledajo v nebo. A tisti, ki se vsaj malce spoznajo, vedo, da je lunin mrk izjemno darilo Vesolja. Namreč, Luna z njim pomaga vsem tistim, katere doseže njen sij, uravnati njihova življenja.

4,5 milijard star Mesec bo ponovno zašel v Zemljino senco, tokrat s posebnim rdečim sijajem.

V Zemljino polsenco bo luna začela vstopati v petek ob 20.24 po našem času, dokončno pa bo iz nje izstopila 19 minut čez polnoč v soboto.

Ja, ta mogočna lepotica govori veliko glasneje, kot pa izgleda na prvi pogled. Njeni dotiki lahko dodobra predramijo še tako zaspanega sanjača. Luna ima namreč moč, da se dotakne vseh vaših energijskih nivojev, tistih, ki ležijo globoko v vaši podzavesti in tistih, ki se raztezajo visoko v vaši intuiciji. A ni edina, ki to počne. To moč imajo namreč vsi planeti, vse zvezde.

Profimedia
lunin mrk

Ste že kdaj pogledali v nebo in začutili nekakšen “smisel”? Ste se že kdaj izgubili v občudovanju neskončnih zvezd, ob tem pa se spraševali, kdo vse je še tam zunaj? Pa naj vam prišepnemo … Tam zunaj je … zvezdna generacija. Mnogi poznamo te energije kot energije Siriusa, Plejad, Oriona, Atlantisa, Arturiusa … Ta mogočna ozvezdja so nosilci najvišjih duhovnih frekvenc, eteričnih znanj in vibracij ljubezni.

Noč bo v petek, 27. julija, še posebej temna in čarobna.

In vi, če berete te vrstice, verjemite, kot višji jaz prihajate iz ene izmed teh zvezd. Zato vam pogled nanje tolikokrat vzbudi občutek “doma”. Tako so Luna, zvezde, mogočni planeti … vse prej kot kamenje, ki lebdi v Vesolju. V njih se skriva življenje – življenje, ki prinaša odgovore, ki lahko za vedno spremenijo vaše življenje. 

100 let je minilo, odkar je lunin mrk trajal tako dolgo, kot bo petkov.

Ste se pripravljeni zazreti v svetlobo teh zvezd? Teh mogočnih kozmičnih bitij? Kajti one so se pripravljene zazreti v … vas. In v teh sporočilih, samo za vas, predajamo tri ključne kode, katere lahko odklenejo vaše potenciale bolj, kot ste si kadarkoli zamislili.

Tukaj so: Sirius, Plejade in Orion in njihov direktni narek, ki pomiri in očara!

dreamstime
Sirius

KODA SIRIUSA

oziroma kaj vam sporoča Sirius

»Dragi naši, čas je za ohladitev. Mnogi izmed vas hitite ves čas. Vaše misli so intenzivne in v odnosu do vas mnogokrat neizprosne. Naučili ste se misliti hitreje, kot pa čutiti. Zato se v svojih življenjih pogostokrat izgubite.

Zvezdne generacije znajo prišepniti najpomembnejša sporočila, ki jih ima Vesolje za vas.

Vas zanima, zakaj navkljub obilju polnega življenja mnogi čutite pomanjkanje? Zakaj ste v svetu, v katerem je mnogo ljudi, včasih osamljeni in neslišani? Zakaj ste v svetu, polnem priložnosti izgubljeni glede, tega kaj početi v svojem življenju? Zakaj imate občutek, da v svetu, ki je prepojen z informacijami, nikakor ne morete izvedeti tistega, kar je za vas zares pomembno in kar vam bi omogočilo razvoj naprej? Odgovor se glasi: preveč vsega. Ker je vaše življenje napolnjeno z nešteto energijami, se včasih izgubite v odločanju, katere so res pomembne in katere predstavljajo navlako. Naj vam tukaj pomagamo. Pomembne so tiste, katere lahko občutite tudi v svojih občutkih. In nepomembne so tiste, glede katerih ne ustvarjate čutnih zaznav. Mnogi ste prevečkrat obremenjeni ravno s slednjimi. Tako imate na prvi pogled sicer občutek, da je vaše življenje zapolnjeno in, da se (kot bi se mnogi izmed vas izrazili) dogaja. A se ne. To je samo iluzija. Če se v svojem življenju ne ukvarjate s stvarmi, katere čutite, potem se ne dogaja nič. Opravljate nekaj, kar bi lahko poimenovali po vašem zgodovinskem junaku Sizifu – Sizifovo delo. Delo, ki ne ustvarja rezultata. Zato se ustavite. Ohladite se. Vdihnite hladen nočni zrak. Umirite svoje strasti in misli.

Ugasnite zahteve do sebe in drugih. Nato pa začutite najprej svoje telo.

Verjamemo, da boste ozavestili mišice, za katere ste že dolgo tega pozabili, da jih sploh imate. Nato globoko vdihnite v svoje misli. Začutite praznino v njih. Veste, misli niso namenjene samo temu, da so »polne«. Če so polne, ne morete več dodajati novih. Zato, je nujno, da jih izpraznite. In tako naredite prostor za nove. Za tiste misli, ki jih imamo na Siriusu pripravljene za vas. Za misli, ki bodo pomagale ozdraviti vaše telo, vaša čustva in vaše okoliščine. Kajti to mi počnemo. Zdravimo. Smo zdravilna civilizacija. Zato nam prisluhnite."

Meditacija: izberite si poletno noč, ko bo v zraku mir. Ob polnoči pojdite ven in poslušajte čričke. Dovolite jim, da njihov zvok umiri vaše telo. Nato pa zaprite oči in globoko vdihnite srebrno svetlobo. Zamislite si, kako v obliki tankih svetlobnih niti vstopa v vaše telo. Zamislite si, kako se začne na tisoče in tisoče teh srebrnih nitk dotikati vsake vaše celice. In tam, kjer se je dotaknejo, tam se vaša energija razsvetli in umiri. Držite to namero 15 min.

To meditacijo izvajajte 5 dni zaporedoma.

dreamstime
plejade

KODA PLEJAD

oziroma kaj vam sporočajo Plejade

»Zemljani, pozdravljeni. Nahajate se v energijsko intenzivnem obdobju. To je tudi razlog zakaj mnogi že sedaj čutite energijo prihajajočega luninega mrka. A tisto kar je zanetilo ogenj, ki vas mnoge tako razburja, je neravnovesje. Na nekaterih področjih ste padli iz njega. Pozabili ste, da je življenje celota in ne samo sestav posameznih delov. Vse namreč vpliva na vse. V kolikor zanemarite eno stvar, se ne poruši samo ta, ampak vse. To vidite pri npr. tistih ljudeh, ki zbolijo. V nekem trenutku se nekaterim zaradi tega poruši tudi poslovno in v določenih primerih celo partnersko življenje.

Luna še zdaleč ni edina prebivalka neba, ki se dotika vseh vaših energijskih nivojev. To neverjetno moč imajo namreč vsi planeti in vse zvezde.

Ne želimo, da se to zgodi tudi vam, zato bi vam radi pomagali ponovno vzpostaviti ravnovesje. Ravnovesje med vami, drugimi ljudmi in svetom okoli vas. Če želite razumeti sebe, morate najprej razumeti ... sebe. In kdo ste vi? Tisočletja so vas učili, da ste individualni osebki z lastnim telesom, načinom razmišljanja in voljo. To je res, a res je tudi to, da je to samo del resnice. Vi niste samo vaše telo, misli in namen, temveč ste tudi vse, česar se s svojim obstojem, energijo in zaznavanjem dotikate. Torej ste energijsko integrirani tudi v svojega partnerja, službo, otroke, promet na cesti in naravo, v kateri živite. Z drugimi besedami, če poenostavimo, VI STE NARAVA (če za primer uporabimo najširšo okoliščino). A kar je sedaj pomembno, je to, da gledate na te stvari enako, kot gledate nase. Da tem stvarem namenjate enako stopnjo spoštovanja, kot jo namenjate sebi. Da skrbite za njih, enako kot skrbite zase. To je tisto, kar morate razumeti, če želite, da bo vaše življenje delovalo za vas. Nikar več ne izvzemajte sebe iz konteksta resničnosti, ampak razumite, da vi predstavljate to celotno resničnost. Plejade imamo v Vesolju mnogo pomembnih nalog, zaradi katerih Vesolje funkcionira tako utečeno in smiselno, kot deluje. To nam uspeva zaradi razumevanja zakona ravnovesja. Če razumete ta zakon tudi vi, potem bo življenje delovalo za vas točno tako, kot si želite.«

Meditacija: izberite si jutro, v katerem bodo energije mirne. Odlična ura za to jutranjo meditacijo je 5. Vstanite in se udobno usedite. Nekaj minut globoko dihajte v vsak del svojega telesa zato, da ga zbudite. Nato si predstavljajte, kako se iz neba proti vam spustijo zlati trakovi. Ko se vas dotaknejo, se začnejo ovijati okoli vas. Vse dokler niste v celoti oviti v njih. Nato pa pomislite na vse ljudi, stvari, naravo, okoliščine ..., ki so v vašem življenju. Predstavljajte si, kako se zlati trakovi širijo od vas proti njim. Trakovi se jih nato dotaknejo in se ovijejo okoli njih. Naredite to z vsem, kar sestavlja vaše življenje. Tako boste povezali sebe s svojimi okoliščinami in med vami vzpostavili ravnovesje, ki se bo izrazilo kot spoštovanje, sprejemanje in optimalno sobivanje.

profimedia
Orion

KODA ORIONA

oziroma kaj nam sporoča Orion

» Ljubezen je tista energija, ki med seboj povezuje koščke Vesolja, ki se nato izrazijo v smiselni celoti, katero vi poznate kot »Uresničene sanje«. Ljudje se rodite zato, da uresničujete svoje dušne sanje. To je primarni namen vaših inkarnacij. Zato je vaš planet tako dinamičen, kajti sestavlja ga na milijone in milijone sanj. Vendar pa mnoge izmed njih ostanejo neuresničene. In ko se to zgodi, vaša srca trpijo. In takrat se vam zdi, da vas vesolje, angeli, mi ..., ne podpiramo. A to ni res. Takrat smo ob vaši strani bolj kadarkoli. Želimo si, da bi imeli izpopolnjena življenja in da bi čisto vsak izmed vas živel svoje sanje.

- Če se v svojem življenju ne ukvarjate s stvarmi, katere čutite, potem se vam ne dogaja prav nič.

- Ne izvzemajte sebe iz konteksta resničnosti, ampak razumite, da vi predstavljate to celotno resničnost.

- Osredotočite se na tiste sanje, ki bi si jih želeli uresničiti, četudi bi bili sami na vašem svetu.

Civilizacija Orion smo srčna civilizacija, zato se zelo dobro zavedamo pomembnosti energije, ki jo sproži uresničitev sanj. A mnogi izmed vas to energijo redko začutite. Razlog tiči v tem, ker poskušate svoje sanje graditi iz ega. Ego je velikokrat sestavljen iz energije drugih ljudi. Ta energija med drugim vključuje tudi sanje drugih ljudi. Tako mnogo ljudi v sebi goji sanje, za katere mislijo, da so njihove, v resnici pa pripadajo drugim. To npr. vidite, ko se pojavi ljubosumje. Nekdo si kupi nov avto. Ko ga ljudje vidijo, se razdelijo v dve skupini. Eni so veseli in tej osebi čestitajo. Drugi pa postanejo zavistni in na podzavestni ravni zaradi te energije naredijo sledeče: tudi oni si zaželijo nov avto. Torej, so na nek način dobili nove sanje. Sanje o novem avtu. Vendar pa te sanje v resnici niso njihove. Ker, če si sosed ne bi kupil novega avta, si ga tudi oni ne bi zaželeli. To je primer sanj, ki prihajajo iz ega. Če želite, da bo vaše življenje napolnjeno z energijo uresničenih sanj, potem poskrbite, da si želite dosežkov in stvari, ki nimajo sprožilne točke v vaši okolici, ampak v vas samih. Torej, osredotočite se na tiste sanje, katere bi uresničili, četudi bi bili sami na vašem svetu. To so potem tiste prave sanje, ki se bodo uresničile zato, ker si jih boste resnično želeli uresničiti zaradi sebe. In boste posledično naredili vse, kar bo potrebno narediti. Želite imeti življenje, ki je polno ljubezni? Potem začnite gojiti in uresničevati takšne sanje.«

Meditacija: vzemite dva lista papirja in svinčnik. Nato se usedite na tla in si prižgite dišečo palčko. Globoko vdihnite v svoja pljuča in začutite mir v sebi. V mislih pojdite v svojo notranjost in ozavestite vse, kar si želite oz. kar si trenutno prizadevate uresničiti (cilje v službi, cilje v odnosih, materialne želje, življenjski cilji ...). Ozavestite resnično vse. Nato pa vse zapišite na ta prvi list. Sedaj pa bodite 100% iskreni s seboj in se glede vsake stvari vprašajte ZAKAJ SI JO ŽELITE in predvsem ZARADI KOGA  je ta želja nastala. Če je želja nastala zaradi vas, jo zapišite na drug list papirja. Če želja ni nastala zaradi vas, jo prečrtajte. In tako pojdite čez celoten seznam. Sedaj pa drugi list papirja, tistega, na katerem so želje, ki so vaše, skrbno preberite in shranite. Prvi list papirja, tisti, na katerem so med drugim tudi prečrtane želje, pa vrzite stran.

ps
Mihael Žmahar, voditelj Tečaja za zvezde generacije, je naš strokovni sodelavec in avtor tega čudovitega, globoko sporočilnega prispevka.

Da, zvezdne generacije znajo prišepniti najpomembnejša sporočila, ki jih ima Vesolje za vas. In svet je sedaj pripravljen na njih. Kako vas lahko mi povežemo z njimi? Najmočnejše civilizacije so tako odprle vrata, ker želijo svojo svetlobo deliti tudi z vami. Čas je, da se ljudje spomnijo, kaj vse vedo in česa so zmožni. Čas je za nove varuhe zvezdne svetlobe – čas je za TEČAJ ZA ZVEZDNE GENERACIJE. To je izjemno trimesečno popotovanje, na katerem se boste v Duhovnem ateljeju Potovanje duše naučili kanalizirati svetlobe in znanja SIRIUSA, PLEJAD in ORIONA z Mihaelom. Ustvarjali bomo vesoljne zaščite, iniciirali zdravilne kode,  potovali v informacijske mreže dušnih povezav, spoznavali nove vodnike in prejeli simbole varuhov zvezdnih svetlob. Nova skupina pričenja s tečajem 22.SEPTEMBRA. Vabljeni vsi tisti, ki so vas pritegnila ta sporočila, ta teden pa ne zamudite tudi izjemne meditacije LUNINEGA MRKA s Cristy.