Astro

Astro nasveti: od 23.7. do 29.7.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
23. 7. 2018, 11.13
Posodobljeno: 23. 7. 2018, 11.29
Deli članek:

V tem tednu se je smiselno že na začetku odločiti, da se ne zapletate z nikomer in nikjer.

T.P.
Dan pred luninim mrkom vadite zen stanje miru.

V petek je lunin mrk, ki se že napoveduje in odpira stare čustvene rane ter vas vabi v sprostitev vsega, kar ne morete nadzirati in kar nima smisla, da tja vlagate trud.

Zbranost v jasnosti in opuščanju čustvenih zank vam bo v tem tednu prišla prav.

Ponedeljek, 23.7.

Pozornost imejte na sebi in na svojem urniku, v katerega si zapišite tudi čas zase. Ponedeljek je dan, ko vas lahko vsi prehitro obrnejo v svojo smer in prevečkrat popustite ter potem ne opravite svojih stvari. Naučite se, da je vaš čas dragocen in da ga podarjate tistim ljudem, ki so vam pomembni.

Priporočjiva barva:  oranžna in rumena, še posebej v obliki hrane in pijače.

Torek , 24.7.

Luna je še v strelcu, zato bo dobra volja ves čas pri roki. Dopoldne boste razpoloženi za različna dela in nič vam ne bo težko, po 16. uri pa se bodo energije sproščale in ozračje lahko postane bolj sanjavo, energijsko sproščeno. Po 16. uri se ne odločajte več za pomembne stvari, saj se bosta spogledovala Venera in Neptun, kar zna prinesti pretiran optimizem v vse, kar boste počeli. Tudi sicer obdobje mrkov (do 11.8.) ni najboljše za nove odločitve in spremembe.
Priporočljiva barva:  modra in roza odtenki.

Sreda, 25.7.

Moč energij se veča in sreda vam bo lahko prinesla hitre in nenadne spremembe. Do 13. lahko vlada kaos, zato pozorno na cestah in povsod, kjer je potrebna točnost in natančnost pri odločitvah. Sonce in Uran se bosta močno povezala in z idejami lahko veliko dosežete. Če boste sanjavi in pustili, da gre vse mimo vas, pa vam lahko ta dan odnese za vas kaj pomembnega.

Priporočljiva barva oblačil:  bela in rumena.

Četrtek, 26.7.

Že zgodaj zjutraj Merkur začne svojo retrogradno fazo, v kateri bo ostal do 18. avgusta. Danes bodite sproščeni in ne pritiskajte na nič. Če je namenjeno, se bo izteklo, s pritiski pa boste ustvarili napetost, ki bo prinesla slabše rezultate, kot pričakujete. Dan pred luninim mrkom vadite zen stanje miru ali po naše: potrpežljivost in notranjo nedotakljivost.
Priporočljiva barva: bela in vsi odtenki zelene.

Petek, 27.7.

Dan, ki ga preživite doma ali nekje pri miru, če lahko ;) . Polna luna, v vodnarju in lunin mrk se na srečo izpelje šele zvečer. Vseeno bodite pozorni na svoja čustva, da jih okolje ne izzove preveč. Že od zjutraj se bosta namreč Sonce in Mars spogledovala, zato se ne spravljajte v prepire in ne reagirajte na izzive iz okolja, če ni nujno. Okoli 20. zvečer bo napetost popustila, idealen čas je za meditacijo ali sprostitev s prijatelji in v okolju, kjer se dobro počutite. Danes se izognite alkoholu.

Priporočljiva barva: črna, siva in bela.

Sobota, 28.7.

Že od zgodaj zjutraj bo polna podpora za dobre preboje, če ste v kondiciji glede pozitivnih idej, razmišljanj in dejanj in na vas okolje ne vpliva močno. Če potrebujte osebni preboj, potem se danes usmerite v vse to, kar si želite, in to na polno. Ne delajte kompromisov, saj je danes tisti dan, ko s pomočjo Sonca lahko prestopite karmične steze preteklosti. V zraku bo strast in možnost prenove tudi odnosov.

Priporočljiva barva:  rdeča, oranžna in rumena.



Nedelja, 29.7.

Spočijte si, sproščajte se in ne vabite preveč obiskov danes k sebi domov. Dovolite si, da se vaš dom in vaše energije sproščajo in da imate nekaj ur samo zase. Brez gneče, brez TV-ja, brez vsega, kar vas odmika od sebe. Zadnja nedelja v juliju je lahko samo vaša in od vaših bližnjih, če vam ne povzročajo bremen. Če vam jih, se odpeljite sami s kolesom v naravo ali se umaknite nekam, kjer boste vsaj malo sami.

Priporočljiva barva:  vsi pastelni odtenki.