Astro

Horoskop za sredo, 25. julija

W.Y.
25. 7. 2018, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste svoje mnenje morali vneto zagovarjati. Pomembno bo, da se boste potrudili in naredili zaključek, kaj je smotrno nadaljevati in kaj ne. V ljubezni se obetajo novosti.

BIK - Ponavljate ene in iste navade, pa tudi napake. Zato vas že muči občutek, da bi morali marsikaj spremeniti. V ljubezni se prav tako ne morete povsem sprostiti, čustva so se morda nekoliko ohladila.

DVOJČKA - Niste najsrečnejši takrat, ko morate hiteti, posebno glede pomembnih opravkov. To vas utegne le dodatno zbegati. Zato postajate vedno bolj utrujeni, v ljubezni pa raztreseni.

RAK - Primerno bo, da boste pričeli poslovne novosti in dokončali zastavljene ambicije. Ljubezen bo prinesla mnogo prijetnosti in prilaganja, ki vam danes ne bo odveč.

LEV - Delo boste v današnjem dnevu poskušali opraviti karseda hitro, da se boste lahko čim prej spet posvetili sebi. Potegnilo vas bo v objem ljubezni, kjer se boste razživeli.

DEVICA - Prepočasni ste, navdaja vas občutek, da vas zavirajo na vsakem koraku. Nekomu ne zaupate, cilj očitno ni vreden truda. Morda je dobro to, da se nočete zapletati v stvari, v katere ne verjamete.

TEHTNICA - Ne varčujte s prizadevanji pri stvareh, ki so vam izredno pomembne. Trdo delo in premišljene odločitve vam bodo prinesle najboljše rezultate na daljši rok.

ŠKORPIJON - Poskusite biti nekoliko bolj sigurni v svoj prav in stojte za svojimi besedami. Tako se boste lažje soočili z negotovostjo. Delovni dan bo minil v mirnem duhu brez dodatnih opravil.

STRELEC - Odkrili boste svoj talent, zato boste razmišljali, kako bi ga unovčili. Počakajte, preden se spustite v večje stroške. Lahko se zgodi, da vas bo navdušenje hitro zapustilo.

KOZOROG - Imate dovolj časa za prijatelje, sorodnike in šport, zato nikar ne iščite izgovorov. Na ljubezenskem obzorju je nekaj vznemirljivega. Kanček drznosti se vam lahko obrestuje.

VODNAR - Središče vašega življenja bo pogovor. Pri tem se bodo zadeve odvijale na dinamičen in nenavaden način. Izstopala bo trma, ki bo prinesla vztrajnost. Seveda se boste za pohvalo morali potruditi.

RIBI - Niste znani po zadržanosti. Tudi tokrat boste dokazali, da se nikakor ne nameravate skrivati. Nekomu nočete