Napoved

Horoskop za četrtek, 5. julija

W.Y.
5. 7. 2018, 06.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Razmišljate o zdravju ter na ljubečih medsebojnih odnosih. Vedite, da ste na pravi poti takrat, ko imate o sebi dobro mnenje in ko ste prepričani, da se vam lahko zgodi le dobro.

BIK- Dobra novica vas bo v današnjem dnevu navdihnila z voljo in željo po boljšem, bolj zdravem načinu življenja. Zbrali boste tisto moč, ki vam je primanjkovala, da se odločite.

DVOJČKA-V službi boste v dopoldanskih urah pod izrednim pritiskom. V vsakem primeru boste delovali zelo dobro v kontaktih z drugimi osebami, ki vam prinašajo konstruktivne rešitve.

RAK-Čeprav boste zaradi vpliva lune nekoliko razdvojeni, se nikar ne ustavljajte pri malenkostih ampak zagrizite v pomembne zadeve in jih poskusite rešiti.

LEV-Polni ste idej, ki jih želite vpeljati v partnerski odnos, a se bo zdelo, da ste le vi navdušeni nad njimi. Izberite pravi čas, v katerem jih boste predstavili dragi osebi, predvsem pa to storite na primeren način.

DEVICA-Prišli ste precej daleč, vendar ne nujno v pravi smeri. Nekaj vas je zavedlo. Ni še prepozno, da bi se ustavili in razmislili, če cilj res lahko upraviči sredstva.

TEHTNICA- Luna vam prinaša veliko strasti, želje po druženju z nasprotnim spolom in sproščenih misli, ki lahko ob neljubem dogodku prerastejo v zaskrbljenost.

ŠKORPIJON- Pri razmišljanju kako naprej res pretehtajte vse možnosti. Kaže se namreč, da bo marsikaj šlo po vodi, marsikatera ideja ali načrt pa znata v vas vzbujati napačna prepričanja.

STRELEC- Voda vam teče v grlo z vseh strani, vi pa že dolgo niste bili tako sproščeni in nasmejani. Prerazporedite svoje obveznosti, da bo tako tudi ostalo. Poskusite se osredotočiti na bistvo.

KOZOROG-Četrtkovo jutro bo zaradi vpliva planetov obarvano s strastjo. Na prvem mestu bo ljubosumje, ki pa se mu poskusite elegantno izogniti. Nekoliko boste nestrpni in nepredvidljivi.

VODNAR- Zaradi vaše zmedenosti bo danes dan, ko nič ne bo tako, kot bi moralo biti. Dobili boste občutek, da se je vse skupaj obrnilo proti vam, vendar nikar ne obupajte.

RIBI- Uspelo vam bo nekaj pomembnega, ne bo pa vam uspelo popolnoma. Prisotno bo razočaranje, ker bodo vaša pričakovanja rahlo previsoka. Ne ozirajte se na druge, vi ste pomembni.