Astro

Zdravilna metoda, ki je osupnila svet!

K.A.
13. 6. 2018, 09.57
Deli članek:

Metoda je izjemno učinkovita in nad njo se navdušujejo po celem svetu. S Tesla metamorfozo zdravja se dosegajo ozdravitve od mnogih obolenj, ki veljajo za neozdravljive, kot so rak, aids, lupus, luskavica, bolezni srca, artritis, poškodbe hrbtenice.

Čudežev ni. So samo določeni pojavi, ki jih za zdaj morda ne znamo pojasniti in znanstveno dokazati, nekateri pa jim pravijo čudeži. V iskanju razumevanja čudežev vam knjiga Tesla metamorfoza​ za zdravljenje in evolucijo​ ponuja nova spoznanja in pojasnila.

Tesla metamorfoza je način zdravljenja, ki zaradi osupljivih rezultatov, njegovih učinkov na evolucijo človeške zavesti in nekaterih popolnoma enkratnih pojavov, povezanih s tem delom, privablja veliko zanimanje znanstvenikov. Knjiga je namenjena tudi splošnemu razumevanju alternativnega zdravljenja ter spajanju znanosti in duhovnosti. Avtorica knjige Anja Petrović išče pojasnila v sodobnih znanstvenih raziskavah, odgovore pa tudi v starodavnem znanju.

Napredek je mogoč samo, če sprejmemo dejstvo, da vse znanje še ni zapisano v knjigah. Razvoj znanosti je pogosto oviran zaradi predsodka, da mora vse temeljiti na zakonih, ki so že vklesani v kamen. Razumeti moramo, da je znanost dinamično področje, in spomniti se moramo, da so se nekateri aksiomi pozneje izkazali za napačne. Prav tako je treba sprejeti dejstvo, da so nekateri pojavi očitni, čeprav jih za niti. »Neobstoj dokazov še ni dokaz neobstajanja!« (Sagan)

Anja Petrović je profesorica svetovne književnosti, končala pa je tudi podiplomski študij na Avstralskem kolidžu uporabne psihologije. Pred 21. letom je objavila dve pesniški zbirki. Anja je za svojo poezijo in znanstveno delo v književnosti dobila je dobila tri oktobrske nagrade. Življenje se ji je popolnoma spremenilo, ko »se ji je zgodil Tesla«. Potuje po svetu, prireja seminarje in predava. Predavala je na Mednarodni znanstveni konferenci Tesla v Filadelfiji in na univerzi Britanska Kolumbija v Kanadi. Nastopila je v televizijskih in radijskih oddajah v Avstraliji, na Novi Zelandiji, v Združenih državah Amerike, Kanadi, Nemčiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Črni gori, Italiji in Švici. Več kot dve desetletji je s srcem predana alternativnemu zdravljenju.