ZVEZDE

Horoskop za nedeljo, 16. oktobra

U.K.
16. 10. 2016, 12.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kaj je zapisano v zvezdah?

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN- Pohvala vas bo motivirala in se vas dotaknila. Uspelo vam bo najti skupni jezik z ljudmi, s katerimi se sicer ne strinjate, saj boste več kot prilagodljivi.

BIK- Obisk dobrih prijateljev vas bo spravil v dobro voljo. Naredite tudi nekaj za svojo dušo. Dolg sprehod v naravi, v dobri družbi, bi bil v današnjem dnevu zelo dobrodošel.

DVOJČKA- Ker boste zelo družabni in vedri, se vam obeta veliko priložnosti za nova poznanstva, nove strasti, nove ljubezni. Tudi vezani dvojčki imate dobre možnosti za strastna doživetja v dvoje. 

RAK- Zelo vam bo prijalo, ko vam bodo popustile vse zavore in se boste ob nekom popolnoma prepustili. Ne boste se sramovali pokazati, kako je treba preživeti dan.

LEV- Sproščeni boste in iskreno navdušeni nad nenavadnimi idejami, ki počasi pronicajo v vašo bližino. Brez težav boste našli sorodno dušo za skupne podvige.

DEVICA- V odnosu z ljubljeno osebo se bodo pojavljale take in drugačne težave, najpogosteje bo preprosto primanjkovalo posluha in razumevanja, kar vas bo jezilo. 

TEHTNICA- Nekdo bo poskusil izvedeti od vas resnico, a zaman. Nekaj vam nikakor ne gre z jezika, kar utegne postati celo nevarno, saj povzročate nesporazume. Partner zahteva več iskrenosti.

ŠKORPIJON- Kar nekaj dobrih novic se bo združilo v zgodbo današnjega dne, ki vam bo dokaj všeč. Imate obilo dobrih idej, pa tudi ljubezenske zvezde se vam nasmihajo. Nekoga boste pustili kar brez besed.

STRELEC- Nekaj vam bo preprečevalo, da bi lahko neizprosno ostali pri svojem. Omehčali se boste, ko vam bo nekdo potrkal na vaša čustva. Zaljubljeni boste.

KOZOROG- Samski kozorogi boste hrepeneli po ljubezni, vendar se bodo pojavljale težave, tako da boste teže brez ovir dosegli osebo, ki vam je ljuba. Potrebna je potrpežljivost.

VODNAR- Prebudili se boste z nejasnimi občutki, ki vas bodo spremljali skozi dan. Potrebovali boste odmik od vsakdanjega sveta, saj ste nasičeni od starih vzorcev.

RIBI- Nekako brez moči ste, čeprav tudi to ne bo večno. Ne morete se hitro odločiti, kar vas v resnici rešuje pred večjimi spodrsljaji in napakami. Težko bo, tudi v ljubezni pokažite več posluha.