Televizija

POP TV v lovu za novimi talenti

A. M.
22. 4. 2024, 14.00
Posodobljeno: 22. 4. 2024, 15.12
Deli članek:

V mesecu maju se bodo prijave zaključile!

POP TV
O usodah akrobatov, pantomimikov, plesalcev, pevcev in najbolj odbitih talentov odloča štiričlanska žirija: Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Andrej Škufca.

Po odmevni zadnji sezoni talentov se POP TV že pripravlja na jubilejno, 10. sezono šova Slovenija ima talent, ki bo na sporedu po poletnih počitnicah, kot zadnjih deset let. Prijave za novo sezono se še niso zaključile! Produkcija, ki je globoko v lovu za novimi talenti, obljublja, da bo letošnja, okrogla 10. sezona, sezona slavja, zabave in nepozabnih točk. Vse, ki želijo prižgati svojo medijsko zvezdo in stopiti na oder največjega šova v Sloveniji, pozivajo, da se prijavijo na spletni strani slovenijaimatalent.si.

Talente čaka poseben izziv

In če se na eni strani še izbirajo talenti, pa je na drugi strani že znano, da tekmovalce prihodnje leto spomladi čaka poseben nastop. Duo Maraaya bosta na svoja največja koncerta, ki se bosta zgodila marca 2025 v Hali Tivoli in Dvorani Tabor, vzela talente iz jubilejne 10. sezone Slovenija ima talent. Marjetka in Raay sta namreč zelo tesno povezana s šovom Slovenija ima talent, saj je Marjetka žirantka že od leta 2015, kar nekaj njunih varovancev pa se je prvič predstavilo ravno na tem odru. »Velikokrat so bili nastopajoči talenti tema pogovora na najinih jutranjih kavah,« priznavata Marjetka in Raay. Prav zato sta se odločila, da talentom omogočita nastop, ki lahko spremeni njihovo življenje. »Včasih je le nastop v oddaji izjemna odskočna deska, četudi brez pravega rezultata. Pot je pomembnejša od kratkoročnega cilja. A če svojo zvezdo skrivaš za zaprtimi vrati, ne bo zažarela niti na odru talentov niti kje drugje. Luka Basi, Rok Piletič, Anej Piletič, Nika Zorjan, Isaac Palma in mnogi drugi ... Brez talentov se naše poti ne bi prekrižale,« je povedal producent Raay.

POP TV
Marjetka je žirantka že od leta 2015 dalje.

V lovu za različnimi talenti

Kako pa je spremljal dosedanje talente? »Seveda sem vsa leta z enim očesom spremljal talente, a še nikoli tako ob blizu in tako zares,« priznava Raay in dodaja, da bosta tokrat z Marjetko pozorno spremljala, koga lahko le nekaj mesecev po končanem šovu postavita pred večtisočglavo množico. »Biti del te zgodbe ne pomeni samo možnosti nastopa na velikem odru Slovenija ima talent, ampak začutiti tudi čarovnijo glasbenega sveta na odrih velikih dvoran, o katerih nekateri sanjajo vse življenje,« dodajata. A ne ciljata le na pevce, saj je svet šovbiznisa širok. Marjetka in Raay želita namreč ustvariti šov, na katerega bosta pripeljala tudi plesalce, akrobate in umetniške točke. Že zdaj pa vesta, da bosta vključila tudi talente preteklih sezon. »Toliko prekrasnih talentov smo že videli, da se izjemno veseliva ogleda preteklih sezon in novih idej, ki bodo še dodatno obogatile najina spektakla, ne izključujeva pa tudi snemanja dueta, niti novih karier,« pojasnjujeta.

Mediasepeed / POP TV
V zadnji, deveti sezoni je slavil Domen Kljun, ki je pred kratkim izdal svojo prvo pesem Le s teboj.