Domače

Z Urošem in Aljažem bodo vedno družina

Nejc Simšič
27. 3. 2024, 12.29
Posodobljeno: 27. 3. 2024, 12.35
Deli članek:

Presrečna abrahamovka, ki spada med najbolj priljubljene voditeljice informativnih oddaj pri nas, je praznovala v krogu tistih, ki ji pomenijo največ.

Nejc Simšič
Petra Kerčmar priznava, da je središče njenega življenja kmalu 17-letni sin Aljaž, ki ga imata skupaj z nekdanjim partnerjem Urošem Slakom, s katerim še vedno skupaj delata na Pop TV, tudi po razhodu pa sta ohranila korektne odnose.

Da je priljubljena voditeljica Petra Kerčmar pred tednom dni praznovala svoj okrogli jubilej, ni več skrivnost, le redki pa vedo, da je imela zvezdniška slavljenka poleg družinskega slavja v Portorožu tudi zabavo presenečenja. Petra si ob prihodu v mesto rož ni predstavljala, da jo zvečer čaka posebna zabava presenečenja za okroglih petdeset let, saj je sama načrtovala praznovanje v družinskem krogu v prelepem hotelu Kempinski Palace Portorož. Slavljenka je obdana z družinskimi člani – Urošem Slakom in sinom Aljažem, mlajšima sestrama z družinama, mamo in nečaki – najprej uživala na gala večerji za svoj jubilej, nato pa je sledilo presenečenje. »Ves dan je bil tak, kot mora biti, hotelsko osebje je poskrbelo, da je bil dan res popoln, večerja je bila odlična in končno nam je uspelo narediti tudi nekaj prelepih družinskih fotografij za spomin, saj po navadi pozabimo na to,« je v smehu samo za Lady povedala presrečna Petra, ki jo je družina zvečer odpeljala na zabavo, kjer so jo čakali najbližji prijatelji in sodelavci, med drugimi tudi Tjaša Slokar in Jani Muhič. Tako kot so lahko opazili nekateri slovenski gostje v hotelu, ki so Petro v hipu prepoznali, je bilo tudi na zabavi, katere organizacijo je prevzel Petrin sodelavec Anže Bolha, jasno, da sta ob Petri tudi njen nekdanji partner, voditelj Uroš Slak, in njun kmalu 17-letni sin Aljaž, ki še vedno delujejo kot družina, z Urošem pa kljub razhodu ostajata v tesnih prijateljskih odnosih, predvsem pa sta ponosna starša Aljažu, ki je za oba največja prioriteta. »Ob praznovanjih, rojstnih dneh, družinskih srečanjih in preostalih posebnih priložnostih, ki so povezane z Aljažem, smo še vedno vsi trije skupaj. Vesela in ponosna sem, da nama je uspelo oblikovati tako lepo osebnost, kot jo ima Aljaža, ki je res empatičen najstnik. Zanimajo ga kmetija, narava, bioprehrana,« nam je ponosno povedala Petra, ki z Aljažem tudi sicer najraje preživlja svoj prosti čas, potuje, hodi na izlete in uživa.

Nejc Simšič
Na praznovanju rojstnega dne slavne voditeljice smo videli tudi njeni mlajši sestri Nino in Tatjano ter mamo Nado.