Domače

Prvomajski prazniki so zanj nekaj posebnega

Te.P.
29. 4. 2023, 07.20
Deli članek:

Izvrstni dramski in televizijski igralec sicer ne obeša ne veliki zvon, da ima 2. maja rojstni dan, a je vesel, če se prijatelji na tisti dan spomnijo nanj.

Mediaspeed
Blaž Setnikar prisega na spontanost.

Igralec Blaž Setnikar komaj čaka na prvomajske praznike, saj so bili velikonočni stisnjeni med delovne dneve, zdaj pa si bo lahko vzel več časa, da bo kam odšel, če le ne bo preveč utrujen. Če bo doma, pa se bo odpočil. »Meni je to, da ležim na kavču in pogledam vse tisto, kar sem si nabral, da moram nujno pogledati, tudi na neki način praznik,« razkriva Blaž. Kakšen dan pa si bo gotovo vzel za košnjo trave okoli hiše in vzpon na hrib.

Prvomajski prazniki so igralcu sicer zelo blizu, saj ima 2. maja rojstni dan. Tega sicer nikoli ni na veliko praznoval. »Vesel sem, če se ljudje spomnijo, da ga imam, če mi čestitajo in če gremo kaj spit, sem pa zelo slab organizator. Občudujem ljudi, ki povabijo k sebi domov na pogostitev. Jaz nobene od teh vrlin nimam, tako da se počutim grozen gostitelj, zato slavje rajši organiziram zunaj. Glede na to, da že nekaj časa nisem žural v Ljubljani, bo mogoče to prelomni trenutek, da spet malo pridem.«