Domače

Višina zanj ni bila ovira

N.S.
28. 4. 2023, 08.19
Posodobljeno: 28. 4. 2023, 08.26
Deli članek:

Glasbeni producent je navajen na šale glede svoje nižje rasti, saj jih posluša že vse življenje. V odgovor pa ima pripravljen stavek, ki vsakomur zapre usta.

arhiv Lady
Goran Šarac zase v šali pravi, da je manjši moški povprečnega videza, a je kljub temu v mladosti zapeljal takrat najlepšo Slovenko.

Glasbeni producent Goran Šarac, znan tudi kot mož legendarne ter v srcih Slovenk in Slovencev nikoli pozabljene pokojne pevke Simone Weiss, tudi pri 60 letih še vedno aktivno deluje v glasbenem svetu, glede ljubezni pa je pred nekaj leti obrnil pomemben list v življenju in začel novo zgodbo z novo izbranko. Avtor več kot tristo napisanih skladb, med njimi je veliko uspešnic, pa je zasebno znan tudi kot velik veseljak, saj rad skrbi za nasmehe drugih, nima pa niti težav s šalami na svoj račun.

Večkrat je namreč slišal kakšno pripombo glede svoje višine, kar pa si ne žene k srcu, saj vedno odgovori: »Res je, da moja višina ni neki presežek, sem pa ponosen nanjo in na dejstvo, da sem kot manjši moški povprečnega videza v mladosti zapeljal takrat najlepšo Slovenko in živel z njo polnih 32 let.« S tem seveda misli svojo pokojno ženo Simono Weiss, ki jo bo imel vedno v srcu.