Domače

Družbo mu dela Anastazija

C.L.
22. 1. 2023, 14.00
Posodobljeno: 22. 1. 2023, 16.43
Deli članek:

Nekdanji športni novinar še vedno ne zamudi nobenega športnega dogodka, na katerih mu zadnje čase dela družbo simpatična dama.

M24
Marjan Lah in njegova Anastazija si rada ogledata kakšno športno prireditev.

Nekdanji legendarni novinar, urednik in športni funkcionar Marjan Lah je, kljub temu da bi se lahko že pred leti upokojil, še vedno delovno aktiven. Sicer ne kot novinar, kljub temu pa šport redno spremlja. Pred kratkim smo ga ujeli na tekmi za zlato lisico v Kranjski Gori.

»Šport je bil zame od nekdaj nekaj prav posebnega in še vedno ga spremljam. Aktiven sem tudi v svoji RTV-hiši, le da so zdaj prioriteta in naloge povsem druge. Sicer pa se rad udeležim kakšne športne prireditve, na katerih mi zadnja tri leta dela družbo Anastazija, z nama pa je tudi najin ljubljenček, kuža Bunny,« pravi Marjan, sicer diplomant fakultete za šport, ki pa se je namesto pedagoškemu delu posvetil športnemu novinarstvu, kjer so mu znanja, ki jih je pridobil pri študiju, prišla še kako prav.

Kaj pa smučanje? »Zelo rad smučam, a na smuči nisem stopil že nekaj let. Morda bizaren razlog, a zgodilo se je, da so mi smučarski čevlji razpadli in si moram kupiti nove ter začeti spet malo uživati na belih poljanah.«