Balkan

O otrocih, hujšanju in športu

S.D.
5. 5. 2023, 12.00
Deli članek:

Črnogorski igralec je, odkar se je pred nekaj meseci ločil, shujšal za celih 10 kilogramov.

arhiv Lady
Momčilo Otašević je po ločitvi pod drobnogledom medijev, ki bi radi izvrtali, kdo je njegova nova ljubezen, a igralec vztraja, da je srečno samski.

Pred nekaj meseci je hrvaška javnost izvedela, da je prišlo do spora v zakonu igralcev Jelene Perčin in Momčila Otaševića. Ne eden ne drugi nista v javnosti govorila o vzrokih za ločitev, si je pa pred kratkim Momčilo vendarle olajšal dušo, ko je v pogovoru za In magazin odkrito spregovoril o karieri, izgubljenih kilogramih in otrocih – petletni Maši in triletnem Jakši. »Maša je levinja, živahna, ves čas v akciji. Tudi Jakša je tak, a vendarle malo bolj miren. Ko skačeta na trampolinu, lahko ona skače dve uri in pol, on pa si bo po petnajstih minutah vzel premor. Se vidi, da je malo bolj po meni, da rad počiva,« se je pošalil črnogorski igralec, ki že vrsto let živi in dela v Zagrebu.

Tisti, ki ga redno spremljajo, so v zadnjem času pri njem opazili nekaj sprememb glede njegovega videza. »Jaz, res je, da sem shujšal. Približno deset kilogramov sem oklestil. 77 kilogramov, kolikor jih imam zdaj, je zame vrh glave. Včasih sem jih imel tudi 86. Delal nisem ničesar posebnega. Služba, skrbi, obveznosti – vse to je zahtevalo svoj davek.« Čeprav je v mladosti treniral košarko in rokomet, zdaj o športu najraje samo razmišlja, kot pa da bi ga prakticiral. »Zelo me zanima kajtanje. Pri nas v Črni gori imamo za to nekaj čudovitih destinacij, a kot rečeno, za to potrebuješ čas in pogum. Jaz pa trenutno nimam ne enega ne drugega.«