Tuje

Iz srca hvaležen Sarah Paulson

T.L.
5. 5. 2023, 11.22
Posodobljeno: 5. 5. 2023, 11.33
Deli članek:

Je trenutno eden najbolj vročih Hollywoodčanov, za katerega pa je eden od oboževalcev rekel, da je videti kot Orlando Bloom, ki mu je lopata sploščila obraz.

Profimedia
Pedro Pascal je trenutno eden najbolj vročih in zabavnih zvezdnikov Hollywooda.

Apokaliptična serija The Last of Us je čilskega igralca Pedra Pascala, ki igra glavnega junaka Joela Millerja, dvignila med hollywoodske zvezde in spodbudila val 'pedromanije'. Vse ženske so prepričane, da je to trenutno najbolj šarmanten in prijazen igralec v Hollywoodu. Pedra je eden od njegovih oboževalcev opisal, da je videti kot Orlando Bloom, ki mu je lopata sploščila obraz. »Spominja me na Harrisona Forda: je zabaven, human in zelo topel človek,« pa ga je opisal režiser Robert Rodriguez, ki je z njim sodeloval v več serijah in filmih.

Pedrov ljubezenski status je trenutno negotov, nazadnje je bil v dolgi zvezi s kolegico Mario Dizzia, s katero sta igrala skupaj v seriji Zakon in red. Zvezdnik gre močno na živce konservativcem, še zlasti ker se zavzema za pravice skupnosti LGBTQ+, saj ima v družini tudi transspolno osebo. To je njegova mlajša sestra Lux, prav tako igralka in aktivistka. Tridesetletna Lux, rojena kot Lucas Balmaceda, pravi, da sta bila bratova podpora in razumevanje ključnega pomena v procesu prehoda, ki se je končal pred dvema letoma.

Njuna družina je pobegnila iz Čila, tako da je Pedro odraščal na Danskem in v ZDA v teksaškem mestu San Antonio, kjer se je že zgodaj navdušil nad snemanjem in igro. Študiral je v New Yorku, in ker si ni mogel pokriti stroškov s stranskimi službami in prvimi vlogami, mu je pomagala kolegica Sarah Paulson, s katero ga veže prijateljstvo iz študentskih dni. »Pedro je človek, ki ga vzljubiš na prvi pogled. Takoj mi je zlezel pod kožo. Bila sem njegova največja oboževalka in sem si strastno želela, da bi uspel. Nihče ni bil srečnejši od mene, ko se je to končno zgodilo,« je Sarah povedala za revijo Esquire.