Balkan

Partner ni nikoli videl hčerke

S.D.
4. 5. 2023, 08.00
Deli članek:

Hrvaška igralka iz serije Botri dobro ve, kako je, ko se ti zamajejo tla pod nogami. Njen bivši mož je njuno hčerko videl le ob rojstvu, potem pa nikoli več.

Nova TV
Olga Pakalović (na fotografiji prva z leve) ima za seboj težko življenjsko zgodbo.

Olga Pakalović v seriji Botri nastopa v vlogi elegantne, malo vzvišene in preračunljive Vesne Gotovac. Seveda je lik v popolnem nasprotju s tem, kar je Olga v resničnem življenju, saj je po pripovedovanju prijateljev in igralskih kolegov nadvse prisrčna, prijazna in ustrežljiva dama. Ima pa s televizijsko junakinjo nekaj skupnega, in sicer tudi sama dobro ve, kako je, ko se ti izmaknejo tla pod nogami.

Olgi se je to zgodilo leta 2013, le nekaj mesecev po tem, ko je rodila hčerkico. To je rodila v zakonu z Maročanom Samiem Bergamanom, s katerim sta se poročila le nekaj mesecev pred tem, preden je rodila njunega otroka, ločila pa natanko mesec dni po tistem, ko je deklica prišla na svet. Samia se je po ločitvi vrnil v svojo domovino in se ni nikoli več oglasil. Olga ni pravzaprav nikoli izgubljala besed o svoji nesrečni zvezi. Svoje življenje je posvetila hčerki in delu. Ob neki priložnosti pa je vendarle povedala: »Vse je bil velik boj. Da bi obupala, ni prišlo v poštev. Svoji hčerki sem želela zagotoviti lepo življenje. Samia je videl Galo le ob rojstvu, priznal je očetovstvo, potem pa je odšel. Ni sodeloval pri ničemer v njenem življenju. Ni se več javil, tudi rojstnodnevne čestitke ji ni niti enkrat poslal.«