Balkan

Vsaj 12.000 evrov za lepotne popravke

S.D.
30. 4. 2023, 10.00
Deli članek:

Lepotica, ki se je v eni od preteklih sezon potegovala za srce sanjskega moškega Hrvaške, ima v načrtu le še en lepotni popravek, in sicer prsi.

Instagram
Hana Rodić ne skriva, da je redna stranka pri lepotnih kirurgih.

Hana Rodić je postala medijsko prepoznavna kot kandidatka prve sezone šova Gospodine savršeni (naša različica se imenuje Sanjski moški). Čeprav takrat ni zmagala, se je pozneje srce osemnajst let starejšega sanjskega Gorana Jurenca ogrelo za njo in zdaj že nekaj let živita skupaj med Zagrebom in Berlinom, kjer ima Goran svoje posle. Zdi pa se, da Hana poleg Gorana ljubi tudi lepotne operacije. Na prvi pogled čisto umetna 25-letnica je v svojem mladem življenju namreč prestala že kar nekaj lepotnih posegov, zadnjega pred mesecem dni na nosu.

Novinarjem, ki so jo vprašali, koliko denarja je že porabila za lepotne popravke, pa je v smehu dejala: »Prenehala sem seštevati, koliko sem do zdaj vložila vase, vendar mislim, da bi bilo okoli dvanajst tisoč evrov oziroma malo več.« Na vprašanje, kaj bi si še želela na sebi popraviti, pa je odvrnila: »Za zdaj sem uredila vse, kar sem želela, in s svojim videzom sem zadovoljna. V načrtu nimam nič novega, česar se še nisem dotaknila, vendar pa načrtujem spet delati malo na svojih prsih, da bodo videti bolj normalne in ne tako žogaste. Vendar imam za to še čas. Nikamor se mi ne mudi.«