Zgodbe

Spreminjajmo svet z 1 evrom!

Jana
7. 12. 2011, 12.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Z enim samim evrom, ki ga bo daroval vsak od nas, nam bo skupaj uspelo doseči največ - da bo imelo čim več otrok srečnejše otroštvo.

»Šele takrat, ko zboli tvoj otrok, se zaveš, kako pomembno je, da mu lahko nudiš vse možnosti, da ozdravi ali da se pravočasno odkrije bolezen. Zanj bi šel na konec sveta, če bi bilo potrebno. Z nakupom magnetne resonance bo staršem in otrokom prihranjena marsikatera neprespana noč. Za samo en euro!« Saša Einsiedler, mamica petih otrok in ambasadorka akcije En evro za male borce.

Z enim samim evrom, ki ga bomo darovali za magnetno resonanco za otroke, lahko spremenimo svet mnogih otrok. Z enim evrom, ki ga bo daroval vsak od nas, lahko dosežemo, da bo odkrivanje in zdravljenje bolezni malih borcev hitrejše, njihovo otroštvo pa srečnejše. Podarite en evro za male borce in pošljite SMS s ključno besedo OTROK na številko 1919. Otroci vam bodo hvaležni.

Otroci nujno potrebujejo aparat za magnetno resonanco, posebej prilagojen za preiskave pri otrocih. Nakup naprave ni bil del investicije Nove pediatrične klinike, sredstva zanj pa se zbirajo že dolga leta. V tem trenutku je nakup v zaključni fazi in če želimo otrokom zagotoviti res najboljše, nujno potrebujemo manjkajoča sredstva.

Z aparatom za magnetno resonanco za otroke bomo omogočili čimprejšnje odkrivanje najtežjih bolezni, ki z zdravljenjem ne morejo več čakati, ter zagotovili kakovostne preiskave, ki jih v tem trenutku ne moremo izvajati nikjer v Sloveniji.

Z enim samim evrom, ki ga bo daroval vsak od nas, nam bo skupaj uspelo doseči največ - da bo imelo čim več otrok srečnejše otroštvo. Prosimo vas, pomagajte tudi vi!

 

Veliko humanitarno akcijo posebej podpira tudi predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk in številne znane osebnosti. Humanitarna akcija poteka v sodelovanju z Ustanovo za novo pediatrično kliniko v Ljubljani.

Medijski pokrovitelj velike humanitarne akcije je Krater Media, ki združuje naslednje medije: Salomonov oglasnik, Ekipa, Dolenjski list, Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Eva, Lepa & zdrava, Smrklja, Modna Jana, Ambient, Pri nas doma, Naša žena, Rože & vrt, Auto Bild, Moj Mikro, Salomonov ugankar, Slikovne križanke, Ugankarski izziv, Čvek v križankah, Salomonov genialec, Lady križanke, KIH, Radio Aktual, Radio Kum, Radio Salomon, Radio Studio D, Radio Veseljak, TV Veseljak.

Več o akciji si lahko preberete na: www.ustanovazapediatricno.si/si/sms_akcija/darujte_evro in www.kratermedia.si.