Nasveti

Bela in črna: zmagovalni tandem

Polona Jamnik
10. 1. 2012, 09.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

S črno-belim kontrastom oblikujete silhueto. Učinkovito. Črna pogoltne obline, ki jih ne potrebujete, bela poskrbi, da zasije polt.

S črno-belim kontrastom oblikujete silhueto. Učinkovito. Tako, da jo komaj prepoznate. Črna pogoltne obline, ki jih ne potrebujete, bela poskrbi, da zasije polt. Ste ju postavili na pravo mesto?

 

Noge, odete v črno, dobesedno izginejo. Uporabite jih kot podstavek za tisto, kar pride zgoraj. Bela srajca? Absolutno uporabna, večno lepa, vsestranska. Razgibane mornarske črte pa slog naredijo mladosten in trendovski.  

Kadar obline zahtevajo, da jih prevlečete s črnino, pustite, da zasijeta polt in izraz z najpravilneje izbranim dodatkom, ruto, zelo svetlo, sijočo, zelo žensko. Kontrast čez kontrast.

V belo odeta so lepa izklesana telesa športnikov. Drugim ostanejo čudovite kombinacije bleščeče se belih vzdolžnih črt z barvo noči. Ostanite do sebe kritični in kontrastni barvi, ki se privlačita, uporabite sebi v prid.

Nasprotja se dopolnjujejo, da tvorijo celoto. Očarljivi sanjski par črne in bele (v razmerjih, ki so vam pisana na kožo, se razume) deluje urejeno in dramatično, šik in romantično. Pazite le, kako ju boste sestavili.