Nekatere od svojih izdelkov je tako obarvala v rožnato ter od vsakega nakupa izbranih rožnatih izdelkov 1 evro namenila Združenju Europa Donna Slovenija za podporo programu ROZA, ki bolnicam in njihovim svojcem nudi psihosocialno podporo ob soočanju z diagnozo rak.

Združenje Europa donna Slovenija poudarja, da lahko s preprostimi odločitvami za zdrav življenjski slog sami veliko naredimo za svoje zdravje. To je v skladu s korporativnim sporočilomKozmetike Afrodita – Lepa v svoji koži,s katerim poudarjajo bistvo lepote, ki se skriva v vsakem posamezniku. Izdelki Kozmetike Afrodita na zdrav način pripomorejo, da se lahko vse ženske počutijo lepe v svoji koži. Tudi tiste, ki jih življenje preizkuša z boleznijo kot je rak dojk.

Ob koncu aktivnosti so bili veseli zbranega zneska v višini 1.836, ki je ponovno potrdil, da je srčnost prisotna v zavesti ljudi. Zato so se odločili, da se zahvalijo vsem darovalcem tako, da zbrani znesek podvojijo z lastno donacijo. V lepotnem centru in trgovini Afrodita na Kongresnem trgu v Ljubljani so sprejeli predsednico združenja gospo Tanjo Španič, ki je v imenu združenja prejela donacijo v višini 3.672. Velik HVALA vsem podpornikom za izkazano srčnost!