Nove vsebine

Mladostni, aktivni in zdravi v naši družbi

Erika Repovž, urednica Svet24.si
26. 5. 2016, 13.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Za mladosten, kakovosten, aktiven življenjski stil tudi v tretjem življenjskem obdobju.

Arhiv Svet24
Vsebine, ki jih pripravljamo, bodo prilagojene interesnim področjem aktivnih, sodobnih in obveščenih bralcev, ki se bližajo tretjemu življenjskemu obdobju, vendar želijo kljub temu ostati dejavni.

Na portalu Svet24.si smo ustvarili novo rubrikoVitalni, ki bo namenjena generaciji bralcev v tretjem življenjskem obdobju, pa tudi mlajšim, ki hočejo živeti mladosten, dejaven, zdrav način življenja; ki skrbijo za privlačen videz in se veselijo življenja.

V rubriki bomo lahko sledili novostim s področja zdravstva, socialnega varstva, pokojninskega zavarovanja; objavljali bomo nasvete zdravnikov specialistov, športnih trenerjev in bančnih svetovalcev. Povezovali se bomo z Univerzo za tretje življenjsko obdobje in sledili njihovim izobraževalnim programom ...

K rednemu sodelovanju smo že pritegnili številne priznane zdravnike specialiste. Za začetek objavljamo pogovor s Cvetko Dragoš Jančar, ki bo pisala blog z nasveti za ohranjanje zdravja. Predstavljamo jo tudi v reviji Ženska, ki bo izšla 6. junija.  

V rubriki Vitalni bomo lahko brali tudi pogovore z znanimi in manj znanimi seniorji, na družbenih omrežjih pa bomo širili seniorski klub in vzpodbujali starejše, da se povezujejo in si družbo iščejo prek njih.