RESVERATROL

Nova priloga Z naravo je vse bolj zdravo

uk
14. 5. 2016, 16.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Cel kup koristnih nasvetov za zdravo življenje iz zakladnice najboljše domače lekarne. Vse, kar morate vedeti o zdravju in posebnem antioksidantu.

V knjižici Z naravo je vse zdravo, ki bo jutri priložena časopisu Svet24, boste dobili koristne napotke za boljše počutje.

Pomlad prinaša spet novo prilogo za vse tiste, ki se pri zdravstvenih težavah radi najprej zatečete po pomoč k naravi. V prilogi Z naravo je vse bolj zdravo smo tudi tokrat zbrali mnogo koristnih nasvetov iz zakladnice najboljše domače lekarne. V njej boste našli nasvete za tiste, ki bi radi živeli zdravo vse do pozne starosti in ki prisegajo na čudežni antioksidant resveratrol. Izvedeli boste, kako pomembna sta zdravo črevesje in jetra, kako si lahko lajšamo težave z venami, se pripravimo na sonce in obranimo pred piki komarjev naše najmlajše. Tudi težave s križem in hrbtenico bodo kmalu preteklost, če boste sledili nasvetom in vajam našega strokovnjaka. Včeraj je bila Svetu24 priložena knjižica Z naravo je vse bolj zdravo, v kateri lahko izveste vse najpomembnejše nasvete za svoje zdravje in boljše počutje.