Zdravje

Se še spomnite te grozljive zgodbe? Poglejte, kako je videti danes!

30. 10. 2015, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Mlada in perspektivna igralka, ki je končala v primežu hude bolezni. 37-letno Rachael je anoreksija skoraj pokopala in prosila je za pomoč … Z možem sta na spletu objavila pretresljivi video, ki je ganil na milijone ljudi. Rachael se ni dala in je svojo bitko zmagala, poglejte, kako je videti danes!

YT
Ves svet je ponižno prosila za pomoč

Rachael pa ni prenehala, želela si je živeti in tako prek spleta zbrala kar 200.000 dolarjev, s katerimi si je financirala drago zdravljenje v tujini.

Pretresljiva zgodba anoreksične igralke Rachael Farrokh se je zaključila na najboljši možen način. Spomnimo, Rachael in njen mož Rod Edmondson sta prek spletna prosila za finančno pomoč za zdravljenje. Rachael, ki v višino meri 170 cm je tehtala le 19 kilogramov. Ni se mogla premikati, jesti in bila je na robu smrti. Njen mož je moral dati odpoved zato, da je lahko skrbel zanjo. Tudi zdravniki so dvignili roke in mu rekli, da je njeno preživetje skoraj nemogoče.

Video, v katerem je prosila za pomoč:

Pot do ozdravitve je bila zanjo zelo naporna

Zdravljenje se je začelo kar na njenem domu. Najprej je dobivala infuzije, vsak dan je imela tudi psihoterapijo. Ko si je dovolj opomogla so jo premestili v bolnišnico na Portugalsko in po treh mesecih se je njeno stanje začelo izboljševati.

Sedaj želi Rachael pomagati tudi drugim, ki trpijo zaradi te grozljive bolezni. Celemu svetu pa želi povedati, da se te bolezni ne da premagati brez zdravniške pomoči!

Njena zmaga:

Rachael danes ...