Zdravje

Nasveti za zares nebeški seks

sj
29. 8. 2015, 19.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Naj bo igranje v dvoje še bolj domiselno kot običajno ...

durex

Uporaba ledu za popestritev seksa je znana zvijača, vendar obstajajo različni načini za ustvarjanje »nove dimenzije« tega trika. V vročih in soparnih poletnih nočeh se dotik hladne kocke še kako prileže.

Naredite domače ledene lizike za odrasle. Ližite jih in si tako ohladite usta ter nato delite globok, strasten poljub, poln občutkov in osvežujočega okusa. Uporabite konico ledenomrzlega jezika in z njim počasi vlecite črto od partnerjeve rame do ušesne mečice, ki je občutljiva erogena cona.

V hladilnik položite stekleničko lubrikanta. Ko bo vsebina dovolj ohlajena, drug drugemu namažita kožo in pričarajta ekstramrzlico.

V spalnico prinesite vedro ledu s steklenico vina ali vode. Kocke ledu uporabite za ohladitev pijače, nekaj kock pa zavijte v fino svileno ruto in z njo nežno zvežite partnerjeve roke, ki naj počivajo na njegovem hrbtu. Led se bo počasi in čutno topil in mrzle kapljice bodo polzele po krivulji njegovega hrbta. Če bi radi predramili partnerjeve prsi in intimne predele, zavežite roke spredaj in se predajte vročim posledicam hladnega »slapa«.

Durex

Ko se med spolnim odnosom približujete vrhuncu in ga želite podaljšati, držite led na partnerjevem hrbtu; delovanje je podobno pritisku na tipko »pavza«. Ljubljenje lahko pomagajo podaljšati tudi kondomi Durex Extended Pleasure; ti vsebujejo poseben lubrikant s 5-odstotnim benzokainom, ki omogoča, da fantje med seksom zdržijo dlje.

Če imate otroke ali sostanovalce in je vaš dom živahen, zaseden kraj, kjer je težko najti malo miru za čas v dvoje, lahko vaš avto postane zelo dragocen zasebni prostor, namenjen sladkim pogovorom in mečkanju kot v najstniških letih!

Ker pogosto takšna pot ne ostane nedolžna, temveč je primerno razposajena, se prepričajte, da ste parkirali nekje, kjer ne boste privabljali pozornosti. Z majhno, tiho igračo, kot je vibrator Durex Endless Touch, bosta lahko tudi v avtu diskretno raziskovala telesi drug drugega.

Nuru je starodavna oblika erotične japonske masaže, kjer ženska sebe in svojega partnerja mazili z dišečim oljem ali lubrikantom. Goli telesi nato drsita drugo po drugem. Beseda nuru pomeni »spolzka« in taka je tudi masaža nuru, ki je prav zato izjemno zabavna ter vzburjajoča, saj partnerja ob polzenju uživata v zelo zelo intimnih občutkih; olje ali lubrikant pričarata izjemno gladkost in brezhibnost kože, kar ima tudi estetske učinke.

Masaža povzroči pravo »razdejanje«, zato je menjava rjuh po zabavi neizbežna. Alternativa je odeja, pogrnjena na tleh, s katero se izogneta posledicam razmetavanja. Torej, zgrabite tubo dolgotrajnega silikonskega lubrikanta Durex Real Feel Pleasure Gel, z njim po vsem telesu namažita drug drugega in raziskujta občutke, ko vajini telesi drsita drug ob drugem.