Zdravje

Ali kakovostno spanje pomeni pot do zdravja?

M. G.
6. 8. 2015, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Spomnim se, da sem pred leti spala zelo slabo. Ponoči sem se ves čas zbujala, in ko sem končno uspela zaspati, je bilo že skorajda jutro. Čez dan sem bila zato utrujena, razdražljiva in predvsem neproduktivna. Vsakodnevno sem imela glavobole in moje zdravje ni bilo ravno najboljše. Vam je slišati znano?

Thinkstock

Verjetno je moja zgodba blizu marsikomu. Sčasoma sem namreč postala obupana, saj nisem več vedela, kaj storiti. Glavoboli so se nadaljevali, izčrpana sem bila vse bolj in bolj. Vendar vzroka za svoje slabo počutje nisem našla. Spala pa sem vse slabše.

Dokler se nekega dne po naključju nisem srečala z radiestezijo. Odločila sem se, da poskusim še to možnost za izboljšanje svojega počutja.

Radiestezist mi je izmeril položaj postelje, kjer sem spala. In ugotovil, da tam tiči razlog za moje težave. Ležala sem namreč na najslabši energetski poziciji svoje spalnice oziroma močni sevalni liniji, name pa sta zelo vplivala tudi signal podtalnega toka in pretirana količina tehničnega sevanja v neposredni bližini ležišča – luč z varčno žarnico, vtičnica, mobitel itd.

Posteljo sem seveda nemudoma premaknila in glavoboli so izginili čez noč, moj spanec je postal trden in kakovosten, zdravje in počutje pa enkratno.

Vse pogosteje se omenja, kako zelo spanje vpliva na zdravje. V nekaterih zahodnih državah že pred gradnjo novih objektov v ta namen izvajajo radiestezijske meritve. Škodljive mreže, katere se odkriva na sami parceli oziroma v že obstoječih objektih, naj bi zaradi previsokih vrednosti frekvenc škodovale našim celicam in tako negativno vplivale na naše počutje in zdravstveno stanje.

Ali kot so včasih rekli, kjer leži mačka, tam za človeka ni primerno, in kjer leži pes, tam lahko leži tudi človek.

Več vas čaka v najnovejši številki revije BODI ZDRAVA!