Zdravje

Slavna pevka dolgo skrivala bolezen!

K.A.
13. 2. 2014, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Le kaj se dogaja s slavno glasbenico? Ameriška glasbenica Lady Gaga se v zadnjem času ni veliko pojavljala v medijih, že vse od konca lanskega leta pa živi precej bolj umirjeno, kot je pri njej v navadi. Šele sedaj je za ameriško revijo Harper's Bazaar, katere naslovnico bo krasila v marcu, spregovorila o svoji težki borbi z depresijo.

Arhiv Svet24

"Proti koncu leta 2013 sem postala vse bolj depresivna. Bila sem izčrpana od nenehnega boja z ljudmi, enostavno nisem bila več sposobna občutiti bitja lastnega srca. Bila sem jezna, cinična in čutila sem globoko žalost. Zdelo se je, kot da sem se predala, kot da sem se nehala boriti. A, ko sem se prvega januarja prebudila, sem se zjokala, se pogledala v ogledalo in si rekla: Vem, da se ne želiš boriti, vem da misliš, da ne zmoreš, a vse to si delala že prej! Vem, da je hudo, a depresije ne moreš kar tako premagati," je v iskrenem intervjuju razkrila pevka.

"Mislila sem, da umiram, kot da počasi usiham. A potem sem sama sebi rekla, da se moram boriti. Zaradi sebe, svoje glasbe, svojih oboževalcev, svoje družine. Depresija ti ne vzame talenta, samo težje ga je najti v takšnih situacijah. A vedno, ga nekako najdeš. Žalost ne more uničiti tistih dobrih stvari, ki jih imaš v sebi," je še dodala popularna Lady Gaga.