Zabava

Iz dojk steklo mleko, njemu postalo slabo!

K.A.
13. 2. 2014, 22.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ko je videl kako je iz njenih dojk priteklo mleko, mu je v hipu postalo slabo.

Če si kdaj resnično želite slišati ali videti kaj kontraverznega, potem je vse kar potrebujete serija 'Keeping Up With The Kardashians'. In, da slavna Kim Kardashian (33) na ljudi podobno vpliva kot njena mati Kris Jenner (58) se je pokazalo v nedavni seriji njihovega resničnostnega šova.

Popularna Kim je tako pred kamerami uspela v obup spraviti svojega brata Roba (26), za to pa se ni rabila kaj prav veliko truditi. Novopečeni mamici male North West je namreč tekom snemanja serije iz dojk priteklo mleko. In, ko je to videl njen brat mu je postalo slabo. "Kaj je zdaj to? To mi je čisto preveč čudno. Ne morem te več gledati! Slabo mi je!" je dejal njen brat.

Kim se je ob tej prigodi le smejala, v svojo majico je zatlačila krpo in si popravila dojke. Bratu je dejala, da naj se pomiri, ker je to nekaj povsem normalnega, saj je to sestavni del dojenja. Šele kasneje pa si je odšla spreobleči majico. "Iz tvojih dojk v potokih teče mleko. Ko gledam tvoje dojke se mi zdi, kot da bi gledala fontano," pa je vpila in se smejala njena sestra Khloe (29).