Zabava

Elvisi so se 'pomešali' z Miti in nastalo je to ...

K.S.
13. 2. 2014, 15.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Skupina MIT predstavlja akustično različico skladbe Angels Inside, ki so jo posneli v sodelovanju z Budo in Sokijem iz Elvis Jackson! Skupina Mit je lansko poletje izdala akustični album z naslovom AkuStik. Projekt AkuStik je nastajal vse od izdaje njihovega studijskega prvenca 'Stik' (2009), ponuja pa predelavo desetih avtorskih skladb zasedbe Mit.

Kot prvi single predstavljajo skladbo 'Angels Inside' iz omenjenega ploščka. Pesem je akustični naslednik istoimenske skladbe iz drugega studijskega albuma 'Aserti'v, za katero je bil v začetku leta 2013 posnet tudi videospot. Za razliko od klasične moderne rock izvedbe, ki smo jo  vajeni od skupine Mit, ponuja 'Angels Inside' prijetni akustiko, kljub temu pa  ohranja sporočilnost o ohranjanju svojega pristnega jaz-a, ali po besedah pevca Uroša:˝Bodimo to kar smo, nič manj, nič več.˝ 

Pesem je bila, tako kot vse dosedanje izdaje zasedbe Mit, posneta pod okriljem producenta Željka Mladenovića v Apollo Music Studiu. Nastala je v sodelovanju z dvema članoma skupine ter članom latino pop rock zasedbe Las Cuerdas Leonom Slabetom (trobenta).