Zanimivosti

Vas pogosto muči občutek teže po obroku?

Oglasno sporočilo
27. 6. 2024, 11.02
Posodobljeno: 27. 6. 2024, 11.14
Deli članek:

Prebavo hrane lahko poslabšajo stres, nepravilna prehrana, nezadostno žvečenje in požiranje hrane, slabe življenjske navade, pa tudi starost.

Slika je simbolična.

Prebavni encimi omogočajo prebavo hrane in absorpcijo hranil. Encime lahko razdelimo glede na to, katerim hranilom pomagajo pri prebavi. Amilaza je encim, ki razgrajuje ogljikove hidrate in škrob. Proteaze so skupina encimov, ki sodelujejo pri prebavi beljakovin, medtem ko encimi lipaze pomagajo pri razgradnji maščob.

Prehransko dopolnilo Prolife enzimi vsebujejo amilaze, peptidaze in lipaze ter dva posebej izbrana bakterijska seva, Lactobacillus plantarum R 1012 in Bacillus coagulans BC4®, ki tvori spore in je odporen na visoke temperature in kisline v prebavnem sistemu.

Vas zanima kako se razgradi hamburger?

Priporočeno je da kapsulo zaužijete 15 min pred obrokom, vendar ne več kot 2 kapsuli dnevno. Kapsulo zaužijte z zadostno količino vode (npr. en kozarec).

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!