Zanimivosti

Predprodaja Slothana pridobiva pozornost na Twitterju - Ali je ta memecoin naslednji $SLERF?

Oglasno sporočilo
5. 4. 2024, 11.23
Posodobljeno: 5. 4. 2024, 21.19
Deli članek:

Nova predprodaja kriptovalute Slothana ($SLOTH ) je v trendu na Twitterju - in to zato, ker veliko vlagateljev meni, da bo to naslednji viralen memecoin na verigi blokov Solana tako kot $SLERF.

Kovanec Slota ($SLERF) je bil senzacija, celo po standardih meme kovancev. Tako zelo, da je Bloomberg z začudenjem poročal, da je $SLERF na svojem vrhuncu dosegel 24-urni obseg trgovanja, ki je presegal 2 milijardi dolarjev. Zdaj ima $SLERF partnerja v obliki pisarniškega lenivca Slothana, ki ima dovolj dela od 9 do 5, ker ve, da ga imate tudi vi.

Ker je bilo v samo nekaj urah zbranih 719 663 dolarjev, bi lahko bil dobiček $SLOTH tik za vogalom, da bi vas osvobodil življenja, v katerem se morate mučiti za pisarniško mizo.

Od DogWifHat do $SLERF, Solana meme kovanci so pobegle zvezde nove kripto bikovske serije. $SLOTH je v očesu te dobičkonosne nevihte.

Tisto, kar je $SLOTH, $SLERF, $BOME, $PUMP in $PUNDU skupno, je nov način lansiranja meme kovancev Solana. Inovacija je predprodaja brez cenovnih stopenj ali časovnika.

Namesto tega pošljete $SOL na naslov žetona in kovanci bodo dodeljeni na naslov za prejem denarnice pošiljatelja. Uporabite lahko tudi gradnik na domači strani - vnesete, koliko $SOL želite prispevati, kliknete gumb "Buy Now", izberete svojo denarnico in dokončate nakup Slothane. Tako preprosto.

Ko se predprodajna akcija konča, ni treba čakati, da boste lahko zahtevali svoj žeton. Samo sedite in počakajte na izročitev, da bo žeton v vrednosti $SLOTH vaš. Po uspešnem zbiranju bo $SLOTH, tako kot $SLERF in drugi zgoraj omenjeni žetoni, kotiral na centraliziranih borzah. 

Udeleženci na trgu morajo pričakovati, da se bo ta meme kovanec zelo hitro razprodal. Ker ni na voljo nobenega najvišjega možnega zneska, gre v veliki meri za primer "kdor prej pride, prej melje", ali pa tvegate, da boste izključeni, ko bodo vsi žetoni izginili.

Če želite prispevati k predprodaji Slothana, pošljite $SOL na ta naslov:

EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA (Obiščite predprodajo Slothana)

Prepričajte se, da je $SOL poslan samo iz denarnice kot je Phantom, in ne iz naslova centralizirane borze.

Spretna ekipa za trženje žetona Slothana je potegnila vse sile iz sebe, kar pojasnjuje, zakaj je začel pridobivati pozornost na X/Twitterju. Pri memskih kovancih gre predvsem za gradnjo skupnosti. Vlagatelji v predprodajo lahko pomagajo pri rasti svoje naložbe tako, da delijo spodnji tvit Slothana.

S Slothano ne bo napak - od airdropa do CEX-a in velikega dobička

Nekateri se sprašujejo, ali domnevni naključni sežig žetonov, namenjenih za predprodaje v obliki airdropa $SLERF, ki je za kratek čas postal največja zgodba v kriptovalutah, sploh ni bil naključje. Morda je šlo za izjemno spreten marketinški trik, menijo nekateri. To se zdi malo verjetno.

Ne glede na to pa v zvezi s Slothano krožijo govorice, da je morda povezana z isto ekipo, ki stoji za $SMOG, še enim izjemno uspešnim kovancem na verigi blokov Solana, tako da v zvezi s tem kovancem ne bo treba skrbeti za spodrsljaje z izgorelim naslovom.

Kovanec $SLERF se je povečal za 4133 %, in to kljub precejšnjemu padcu z najvišje vrednosti v zgodovini. V zadnjih 24 urah je ponovno na pohodu navzgor, in sicer za 15 % na 0,866 USD. Na najvišji vrednosti doslej je donosnost naložbe $SLERF znašala 5.081 % - $SLOTH namerava preseči te visoke vrednosti.

Zdaj se bo drsenje še povečalo, saj Slothana prihaja na prizorišče s predprodajo, kar pomeni, da ima vsakdo priložnost, da vstopi v prvo nadstropje.

Prejšnje bikovske cikle kriptovalut so zaznamovale sanje o revoluciji v financah in širšem izzivu za centralizirana omrežja - tokrat pa kriptovalutarji prehajajo k bistvu: želijo le denar.

Solana meme kovanci, kot so $SLERF, $BOME, $SMOG in drugi, se ne pretvarjajo, da počnejo kaj veliko, razen da so humorni in v idealnem primeru viralni repozitoriji za $SOL v žepih vlagateljev.

Obiščite predprodajo Slothana

Naslednji Solana meme kovanec za povečanje vašega bogastva - Slothana

Če želite na tem trgu zaslužiti veliko denarja, so pravo mesto memecoini, natančneje meme kovanci na verigi blokov Solana. Gospe in gospodje, Slothana je naslednja tarča za turbo polnjenje vašega bogastva.

Lahko bi trdili, da se zdi, da so skoraj vsi v kriptovalutah - ne glede na čas, ki so ga porabili za oblikovanje svojega portfelja za izpostavljenost obetavnim sektorjem, kot so DePIN ali kovanci umetne inteligence - vrgli globoko analitično analizo v veter, kar zadeva nakup meme kovancev.

Morda je bolj pomembno: ali vas kovanec spravlja v smeh; ali je "v trendu"; ali ima ekipa marketinške sposobnosti; ali se vse skupaj sklada z revizijo pogodbe in zagotavljanjem likvidnosti? Okej, torej je treba opraviti še nekaj skrbnega pregleda, vendar Slothana zaenkrat izpolnjuje vse pogoje, čeprav se z njo še ne trguje.

Popolnoma smiselno je, da se v najbolj špekulativnem razredu sredstev v financah rodi hiperšpekulativna vrsta digitalnega premoženja, ki ima le dva primera uporabe - da pritegne vaš denar z edinim ciljem zaslužiti še več denarja in da vas nasmeji.

Morda bi lahko dodali še tretjega. Ko projekt zgradi omrežje, ima nato dragoceno podlago za nadgradnjo ponudbe, kar poskušajo storiti starejši meme kovanci, kot je Shiba Inu, s svojimi igralnimi načrti.

Slothana se poklanja svojim koreninam iz Solane - Opazujte, kako je obseg trgovanja eksplodiral kot pri $SLERF

Slothana se poklanja družbi $SLERF in Solana. Nekoč so se mu posmehovali kot "Samovemu kovancu" zaradi vpletenosti podjetij Sama Bankmana-Frieda v ekosistem, vendar so se negativci glede $SOL spremenili ali pa v vsakem primeru utihnili.

Solana je postala izstopajoča izbira za lansiranje meme kovancev zaradi svoje hitre in poceni pretočnosti, zaradi katere je Ethereum v senci. Solana je imela svoje težave. Lani je prišlo do izpadov verige blokov, vendar ne toliko kot leto prej. To je bilo delo v teku, za katerega je videti, da je končno izšlo iz beta različice.

Plačilo 50 dolarjev pristojbine validatorjem Ethereuma, da bi lahko trgovali z novim meme kovancem na decentralizirani borzi, je boleče. To je temeljni razlog, zakaj je Solana postala veriga, ki so jo izbrali tako ustvarjalci meme kovancev kot trgovci. Zaradi navidezne lahkotnosti kovancev meme je veriga blokov Solana danes najbolj obremenjena na svetu.

V nekem obdobju je $SLERF predstavljal 20 % celotnega obsega trgovanja na Solani, sama Solana pa je zdaj največja veriga blokov v smislu transakcijske dejavnosti. Po nedavni raziskavi družbe CoinGecko na podlagi globalnega merila iskanja Solana predstavlja 49 % vseh začetih transakcij, ki so jih sprožili vlagatelji v kriptovalute.

Ne glede na to, kaj si mislite o meme kovancih, je to naredilo čudeže tako za dejavnost na verigi Solana kot za ceno njenega kovanca. Cena Solane ponovno napada raven 200 dolarjev, in kamor gre $SOL, sledijo meme kovanci Solane, ali pa bi morda moralo biti obratno. V vsakem primeru je Slothana vredna kandidatka za lagodno luninjenje.

Obiščite predprodajo Slothana