Zanimivosti

Prihranite pri stroških elektrike že pred priklopom sončne elektrarne!

Oglasno sporočilo
28. 3. 2024, 11.33
Posodobljeno: 2. 4. 2024, 13.27
Deli članek:

Namen investicije v lastno sončno elektrarno je dolgoročno znižanje stroškov elektrike. Vendar postopek, od odločitve za sončno elektrarno do montaže na objektu in priklopa v omrežje, zahteva določen čas. Zato so pri ECE pripravili akcijo, s katero bo račun za elektriko nižji že zdaj in nato ves čas do prvih proizvedenih kilovatnih ur z lastne strehe.

Do ugodnosti tako gospodinjstva kot podjetja

Do akcijske ponudbe pri ECE so upravičeni vsi, tako gospodinjstva kot mala podjetja, ki se še odločajo oziroma so že začeli z aktivnostmi za pridobitev lastne sončne elektrarne. Ponudba velja za vse obstoječe kupce elektrike pri ECE in za vse, ki se to odločijo postati na osnovi te ponudbe. Znižanje cene elektrike za 30 % je na voljo takoj in traja vse dokler jim pri ECE sončne elektrarne ne postavijo na streho in je elektrodistributer ne priklopi v omrežje. Pristop k akciji je možen do 30. junija.

Brez rizika dodatnih stroškov ali obveznosti

Če zaradi nepredvidenih vzrokov ne pride do postavitve elektrarne, če si kupec premisli, ali pa če se med izvedbo postopka ugotovi, da objekt ni primeren za postavitev, ali v primeru da ni dobil želenega soglasja za elektrarne, se akcijski popust poračuna do polne cene za obdobje, ko je kupec sodeloval v akciji. Posledično kupec ne plača nič več, kot bi plačal, če v tej akciji ne bi sodeloval.

Zanesljiv partner, ki omogoča »prenos viškov«

Z več kot 10.000 kW instalirane moči sončnih elektrarn, so pri ECE eden od vodilnih ponudnikov tega obnovljivega vira električne energije. Kot del skupine HSE, največjega proizvajalca elektrike pri nas, se zavedajo, da kupci cenijo zanesljivost pri izvedbi in pri podpori v celotni življenjski dobi sončne elektrarne, ki preseže tudi 25 let. Temelj za to so kakovostne komponente, ki jih vgrajujejo, in brezhibna montaža. S prenosom presežnih proizvedenih količin na drugo merilno mesto, so se pri ECE še bolj približali potrebam lastnikov sončnih elektrarn.

Več informacij o akciji je dosegljivih na spletni strani www.ece.si, na brezplačni telefonski številki 080 22 04 ali prek elektronske pošte na energetske.resitve@ece.si.