Zanimivosti

Spustite udobje in brezskrbnost v svoj dom

Oglasno sporočilo
28. 3. 2024, 11.30
Posodobljeno: 29. 3. 2024, 12.03
Deli članek:

S pripravami na zimo je najbolje začeti takoj, ko se ta konča. Ena najpomembnejših stvari, za katere moramo poskrbeti, pa je dobro ogrevanje.

To lahko zaupate Adriaplinu, ki z mednarodnim znanjem in več 30 let izkušenj na slovenskih letih, dobavlja zemeljski cilj po konkurenčnih cenah. V podjetju so z letošnjo pomladjo skrbno prenovili ponudbo paketov, ki jo lahko sedaj še dodatno prilagodite svojim željam in potrebam.

Sestavite si lahko paket, ki vam resnično najbolj ustreza in mu priključite storitve, s katerimi bo vaše življenje postalo še bolj enostavno. Sedaj lahko izbirate med plačevanjem računov po enakomerni mesečni porabi, celovitim pregledom nad stroški in porabo plina ali pa med domsko asistenco s škodnim kritjem do kar 2.000 € letno.

Zemeljski plin z domsko asistenco s škodnim kritjem

Življenja in vsega, kar je še pred nami, ne moremo napovedati, lahko pa se na vse to kar najbolje pripravimo. Še bolj pomembno pa je, da vemo, na koga se lahko zanesemo. Paket Adriaplina Preprosto ASISTENCA – POMLAD 2024 bo v vaš dom pripeljal še več udobja in brezskrbnosti, saj vključuje:

  • 24-urno domsko asistenco,
  • škodno kritje nujnih popravil do kar 2.000 € letno,
  • nadziranje poteka odpravljanja napake in
  • nemoteno dobavo zemeljskega plina.

Paket Preprosto ASISTENCA – POMLAD 2024 si boste poleg vseh prednosti želeli tudi zato, ker si lahko do konca leta 2024 zagotovite kar 20 % popusta na trenutno regulirano ceno zemeljskega plina, brez vezave.

Pri nujnih popravilih v vašem domu boste deležni tudi posebne pomoči najprimernejšega mojstra:

  • če se vam pokvari notranja vodovodna ali električna napeljava,
  • če se vam zamašijo odtoki ali pokvari ogrevanje,
  • če se vam poškodujejo vrata, okna, streha ali ključavnice na vhodnih vratih
  • in tudi, če izgubite ali vam ukradejo ključe.

Po potrebi bo za vas in vašo družino organizirana tudi začasna namestitev in prevoz do nje.